Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

H Νανή Τράκα Group Commercial Director ANTENNA Group


Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για περαιτέρω ανάπτυξη των Διοικητικών Στελεχών του, o Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αναθέτει στη Νανή Τράκα καθήκοντα Group Commercial Director ANTENNA Group.Μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της Εμπορικής Διευθύντριας του ΑΝΤ1 TV. Στον νέο ρόλο που αναλαμβάνει, η Νανή Τράκα θα αναφέρεται στον C.O.O. του Oμίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα , κ. Alexander Holland. Μέσα από τα νέα καθήκοντα της θα αξιοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις συνέργειες μεταξύ των εταιριών του Ομίλου.

Στο δυναμικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική αγορά ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι ίσως ο μοναδικός Όμιλος στην Ελλάδα που έχει την δυνατότητα, αξιοποιώντας τις πρωτοποριακές υπηρεσίες των εταιριών του να προσφέρει καινοτόμες ιδέες με την οπτική των «360ο» προς όφελος της διαφημιστικής αγοράς.

Την Εμπορική Διεύθυνση των Ραδιοφωνικών Σταθμών Easy 97.2 και Ρυθμός 94.9, της δισκογραφικής εταιρίας Heaven, της Ηeaven Live αλλά της Δάφνη Επικοινωνίες εκδοτικής εταιρίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ,  έχει ο Αντώνης Μεταξάς, ο οποίος θα αναφέρεται στη Νανή Τράκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...