Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΡΤ σίγησε και πάλι – Νέα στάση εργασίας από την ΕΣΗΕΑ - "Οι ΣΥΡΙΖΑίοι εκδικούνται"


Νέα στάση εργασίας κήρυξε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στην ΕΡΤ, από τις 7 το απόγευμα έως τις 2 τα ξημερώματα. Αυτή ήταν η απάντηση του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων στην απάντηση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που είχε κηρύξει παράνομη την απεργία στην ΕΡΤ, νωρίς το απόγευμα.

Η ΕΡΤ που από το πρωί έδινε μόνον εικόνα από την επίσκεψη του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, στη συνέχεια μόνη αυτή από όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα (η απεργία της ΕΣΗΕΑ στα άλλα ΜΜΕ βρίσκεται σε ισχύ) κάλυψε πλήρως την επίσκεψη Ολάντ.

Ολα αυτά έως τις 7 το απόγευμα που έφτασε στην ΕΡΤ η νέα ανακοίνωση για τη στάση εργασίας και ο Αντώνης Αλαφογιώργος ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι διακόπτεται η εκπομπή.

Στη θέση της δόθηκε εικόνα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την αποχώρηση του Φρανσουά Ολάντ από την Αθήνα.

"Οι ΣΥΡΙΖΑίοι εκδικούνται" έλεγαν κυβερνητικά στελέχη και δείχνουν τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Τρίμμη "που κάνει "επαναστατικές ασκήσεις" σε βάρος της ενημέρωσης".

Η στάση της ΕΣΗΕΑ γίνεται ολοένα και πιο γελοία αφού δεν μπορεί να "χωνέψει" τις δικαστικές αποφάσεις που βγαίνουν η μία μετά την άλλη και κρίνουν τις στάσεις εργασίας και την απεργία "παράνομες και καταχρηστικές".

Γεγονός  είναι ότι από την συνδικαλιστική αυτή πρακτική βγαίνει ζημιωμένος όλος ο δημοσιογραφικός κλάδος , μια και σε λίγο κανείς δεν πιστεύει τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα sites, μεγάλων εφημερίδων "σπάνε" πλέον τις απεργιακές  κινητοποιήσεις και πετάνε στο καλάθι των αχρήστων τις αποφάσεις της Διοίκησης της ΕΣΗΕΑ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...