Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η σύντροφος του Ολάντ είπε σκατοφυλλάδα το Paris Match στο οποίο αρθρογραφεί!


Γιατί άστραψε και βρόντηξε η Βαλερί Τριερβιλέρ, σύντροφος του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, καθώς σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο το περιοδικό στο οποίο εξακολουθεί να αρθρογραφεί , Paris Match, χαρακτηρίζοντάς το «σκατοφυλλάδα»…

Η Βαλερί έγινε έξαλλη όταν το περιοδικό σε τετρασέλιδο αφιέρωμά του, υπό τον τίτλο «Ερωτική Παρένθεση», απεικόνιζε την ίδια και τον Ολάντ , αγκαλιασμένους, να περπατούν στους Κήπους του Λουξεμβούργου.

Αφήνοντας μήνυμα στον τηλεφωνητή του περιοδικού , η Βαλερί φέρεται να είπε στον διευθυντή του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Canard Enchaine», τα ακόλουθα…γαλλικά: «Μόλις ανακάλυψα το κωλοπεριοδικό σου και τις σκατοφωτογραφίες του».

Νωρίτερα, η Βαλερί είχε τηλεφωνήσει στον διευθυντή του περιοδικού, Ρουαγιάν Ολιβιέ, και όταν δεν τον βρήκε του άφησε το υβριστικό αυτό μήνυμα.

Το γραφείο της «Πρώτης Κυρίας» επιβεβαίωσε ναι με την διαμαρτυρία της Βαλερί στην διεύθυνση του περιοδικού, τόνισε, ωστόσο , ότι έγινε με κόσμιο τρόπο.

Η Βαλερί εργάζεται στο Paris Match από το 1989, όμως μετά την εκλογή του Ολάντ, δεν μετέχει κανονικά στη σύνταξη, απλά αρθρογραφεί. Ο Ολιβιέ έπαθε σοκ όταν άκουσε το μήνυμα παρά το γεγονός ότι έχει συνηθίσει ανάλογες εξάρσεις της συντρόφου του Ολάντ, γράφει η Canard Enchaine.

Για μία ακόμα φορά, πάντως, η ανύμφευτη «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας δίνει τροφή για πικρόχολα σχόλια , τα οποία ενισχύονται και από τις δηλώσεις των συναδέλφων της, φέροντας σε δεινή θέση τον ένοικο των Ηλυσίων.

Συντάκτες του περιοδικού “Paris Match” επιβεβαίωσαν στην Canard Enchaine ότι έχουν πλέον συνηθίσει αυτές τις εκρήξεις θυμού και ότι πράγματι η Βαλερί άφησε αυτό το υβριστικό μήνυμα. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία εφημερίδα, η Βαλερί έχει τρομοκρατήσει και άλλες φορές συναδέλφους της για τα όσα γράφουν. Όμως, παρά τις εκρήξεις θυμού, η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας εξακολουθεί να εργάζεται στο γαλλικό περιοδικό.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...