Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αλλάζει το περιοδικό 4 Τροχοί

Πολλά έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες για το περιοδικό αυτοκινήτου «4 Τροχοί» το οποίο πλέον δεν ανήκουν στις Τεχνικές εκδόσεις αλλά στον όμιλο Αττικών εκδόσεων. Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το τεύχος Νο3 χωρίς την υπογραφή του ιδρυτή τους Κώστα Καββαθά ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει για όλους και για όλα σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί.

Επειδή όμως οι αναγνώστες το περιοδικού είναι χιλιάδες, θέλουν να μαθαίνουν τι συμβαίνει με το αγαπημένο τους έντυπο, το οποίο από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει με σημαντικές αλλαγές. Μιλώντας στο zougla.gr ο διευθυντής του περιοδικού Στράτης Χατζηπαναγιώτου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τον Οκτώβριο που οι 4 Τροχοί έχουν την επέτειο τους (σ.σ. κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 1970) θα παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό. Να είναι κάτι πιο μοντέρνο. Δεν μπορώ να σας πω τώρα περισσότερες λεπτομέρειες αλλά προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Τότε θα μιλήσω και εφ' όλης της ύλης μέσα από την καρδιά μου».

Apό την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε... υπομονή για να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις του περιοδικού που κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του ειδικού Τύπου στην Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...