Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Royal Watchers, οι δημοσιογράφοι που κάνουν βασιλικό ρεπορτάζ στην Αγγλία

Εδώ και εβδομάδες περίμεναν τη μεγάλη στιγμή, τη γέννηση του παιδιού της Κέητ Μίντλετον και του πρίγκηπα Γουίλιαμ. Σκληροτράχηλοι δημοσιογράφοι, ξεροστάλιαζαν στα περιβόητα σκαμπό τους μπροστά στο νοσοκομείο St Mary έτοιμοι να καταγράψουν κάθε λεπτομέρεια από τη ζωή της βασιλικής οικογένειας.


Δημοσιογράφους Royal Watchers έχουν όλες οι μεγάλες εφημερίδες και τα μεγάλα κανάλια της Μεγάλης Βρετανίας, όπως είναι φυσικό, αλλά όχι μόνο: το CNN, Sky News, ABC, NTV όλοι έχουν τον δικό τους βασιλικό ρεπόρτερ. Για τη γέννηση του βασιλικού μωρού βρίσκονται μπροστά στο νοσοκομείο εδώ και 25 ημέρες.


Ο πιο διάσημος Royal Watcher είναι ο Πολ Χάρισον του Sky News, ένας τύπος που κάνει ζωντανή σύνδεση με το κανάλι του από τις 6 το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για έναν τεράστιο επαγγελματία, σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, ο οποίος κυκλοφορεί μονίμως με μια βαλίτσα η οποία περιέχει υποχρεωτικά και μια μαύρη γραβάτα για την περίπτωση που φύγει από τη ζωή κάποιο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.


Διάσημος βασιλικός ρεπόρτερ είναι και ο Μαξ Φόστερ του CNN, ο οποίος συναγωνίζεται τους συναδέλφους του σε αντοχή για ζωντανές συνδέσεις καθώς και η γερμανίδα Μόνικα Κέννεντι η οποία παρακολουθεί όλα τα γεγονότα για την Bild.

 iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...