Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

To Mega επιστρέφει στις ελληνικές σειρές και τα show!


Δείτε τι ετοιμάζει και ποια είναι η συνεργασία έκπληξη...  



Στην τελική ευθεία της διαμόρφωσης του προγράμματος για τη νέα σεζόν μπαίνει το MEGA, το οποίο έδωσε ήδη το πράσινο φως για μία νέα κωμική σειρά με τίτλο "Το σπίτι της Έμμας".

Σύμφωνα με τη Real, στο σίριαλ θα πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος, ενώ έκπληξη αποτελεί το όνομα της παρτενέρ του, που έκλεισε πριν από λίγες ημέρες και θα είναι η Κάτια Δανδουλάκη. Η σειρά σηματοδοτεί την επιστροφή των δύο πρωταγωνιστών στο κανάλι με το οποίο έχουν συνδέσει το όνομά τους πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα σειρά επαναφέρει το MEGA στην τροχιά των πρωτότυπων ελληνικών σεναρίων, είδος που μέσα στην κρίση κόντεψε να εκλείψει, καθώς τα λιγοστά σίριαλ ήταν adaptation ξένων φορμάτ. Σύμφωνα με το σενάριο η Κάτια Δανδουλάκη θα υποδύεται την πρώην σύζυγο του χαρακτήρα που θα ενσαρκώνει ο Γιάννης Μπέζος. Η συμφωνία για την υλοποίηση της σειράς οριστικοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη και το επόμενο βήμα είναι να ολοκληρωθεί το κάστινγκ.

Στόχως των ιθυνόντων του MEGA, όπως γράφει η Real, είναι η νέα σειρά να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο ως βασικό δομικό στοιχείο του νέου προγράμματος, μαζί με τα Κλεμμένα Όνειρα -τα οποία μπορεί να μεταφερθούν στην prime time ζώνη- και το κωμικό σίριαλ Με Τα Παντελόνια Κάτω. Όσο για το δεύτερο μέρος της σεζόν, το κανάλι της Μεσογείων σχεδιάζει επίθεση με δύο ακόμα νέες σειρές, ενώ στα πλάνα των υπευθύνων μπαίνει και η επιστροφή στην παραγωγή μεγάλων ψυχαγωγικών πρότζεκτ, καθώς συζητείται η προσθήκη ενός show.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...