Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Οι σημερινές εκδηλώσεις στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Κάθε μέρα, σπουδαίοι καλλιτέχνες στηρίζουν τον αγώνα για να μείνει η ΕΡΤ ζωντανή, πραγματικός πομπός της κοινωνίας που αγωνίζεται!

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινά στις 19.00 με ανοιχτή συζήτηση, για το καυτό θέμα της υγείας. Κεντρικό θέμα της συζήτησης, η δημόσια υγεία, οι ιδιωτικοποιήσεις. καθώς και η κατάσταση στα νοσοκομεία. Στο στρογγυλό τραπέζι συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ καθώς και νοσοκομείων που κλείνουν. Η συζήτηση, φυσικά είναι ανοιχτή, ο καθένας μπορεί να προσέλθει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και να καταθέσει την άποψη του.

Συμμετέχουν: Γιάννης Λαζαρίδης, οργανωτικός γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ, Κατερίνα Κρητικού, πρόεδρος Σωματείου του Νοσοκ. Δ. Αττικής ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, Παναγιώτης Τσάλλας, γραμματέας Σωματείου του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων, Σπύρος Παπακωνσταντίνου, μέλος του Δ.Σ. Σωματείου Νοσοκομείου ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ, Χρήστος Αργύρης, Συντονιστικό πρωτοβάθμιων σωματείων και μέλος της επιτροπής αγώνα Νοσοκομείων Αθηνών- Πειραιά και η Εύα Μαυρογένη δημοσιογράφοςτης ΕΡΤ.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται στις 21:30 με τη συναυλία του Γιώργου Χρανιώτη και το συγκρότημά του «Imitate Your Mother» με τους Τάκη Τάνις - μπάσο, Λεβένταγα - ντραμς, Πάνο Βελούδινο - κιθάρα και Χραν - φωνητικά.

Ακολουθούν οι Magic De Spell με τους Θοδωρή Βλαχάκη - ντραμς, Γιώργο Λαγγουρέτο - φωνή, Δημήτρη "Pixel" Δημητριάδη - φωνή, Νίκο "Ketchup" Γεωργούλη - κιθάρα και Πάνο "Rat" Χριστοφόρου στο μπάσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...