Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Άγρια κόντρα Μαλέλη - Παπαχελά στο ΣΚΑΙ


Τα πάνω κάτω φέρνει ο νέος ισχυρός άντρας του καναλιού - ξεκίνησε τη θητεία του με απειλές για απολύσεις...
Τα πόστα και οι σφαίρες επιρροής άνάμεσα στα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου έχουν παγιωθεί εδώ και χρόνια. Ομως πάντα ένας νέος "στρατηγός", ...

ένα νέο υψηλόβαθμο στέλεχος ταράζει τα λίγο πολύ ήρεμα νερά, προκαλώντας ανασφάλειες και αβεβαιότητα ανάμεσα στους υφισταμένους του - είναι κάτι που συμβαίνει σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Πόσο μάλλον τώρα, που απ'όσο ακούγεται έντονα, ο Σταμάτης Μαλέλης μπήκε μέσα στο ΣΚΑΙ με διάθεση ...ταύρου εν υαλοπωλείω!

Οι φήμες που έρχονται από το εσωτερικό του καναλιού μιλούν για έναν Μαλέλη σε "υψηλές θερμοκρασίες", που εμφανίστηκε "γκαζωμένος" στην πρώτη επίσημη σύσκεψη με τα στελέχη του ΣΚΑΙ. Ο νέος διευθυντής ειδήσεων ξεκίνησε με ...απειλές, επιχειρώντας προφανώς να σπάσει τα "στεγανά", να δείξει ότι θέλει να ανακατέψει την τράπουλα, να ξεβολέψει τους βολεμένους και να μπορεσει προφανώς να επιβληθεί. Βέβαια μια τέτοια κίνηση έχει και παρενέργειες. Έτσι, εκτός του ότι απείλησε ότι θα απολύει όποιον ενημερώνει πίσω από την πλάτη του, κατάφερε να δημιουργήσει αντιπάθειες και έχθρες, οι οποίες αργά ή γρήγορα αναμένεται να μεταμορφώσουν τον σταθμό του Φαλήρου σε ...ρινγκ.

Στο μεταξύ, την πόρτα της εξόδου από τον ΣΚΑΪ, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει και την αποχώρησή του από τον Όμιλο Αλαφούζου και την “Καθημερινή” βρίσκεται ο Αλέξης Παπαχελάς, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογραφικής "πιάτσας", με αφορμή και την αποχώρηση της επί σειράς ετών στενής συνεργάτιδας του Αλέξη Παπαχελά, Σοφίας Παπαϊωάννου για την τηλεόραση του Alpha, η έλευση στο κανάλι του Νέου Φαλήρου του Σταμάτη Μαλέλη, έχει προκαλέσει ήδη τις πρώτες αντιδράσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται πιθανό το “αντίο” του Αλέξη Παπαχελά, που με την εκπομπή “Φάκελοι” διατηρεί εδώ και χρόνια σε ένα υψηλό επίπεδο την παρουσία, ανάλυση και δημοσιογραφική έρευνα από την πλευρά της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Δυο ημέρες νωρίτερα ο Σταμάτης Μαλέλης εθεάθη στο «Πρυτανείο» στον γνωστό πεζόδρομο του Κολωνακίου να πίνει καφέ με τον Άγγελο Φιλιππίδη. Σύμφωνα με τις φήμες, στο πρόσωπο του τελευταίου, το πρώην στέλεχος του STAR βρήκε τον άνθρωπο που θα μπορούσε να μεσολαβήσει για να καλμάρει την οικογένεια Βαρδινογιάννη που είναι οργισμένη με τη συμπεριφορά του, καθώς θεωρεί ότι ο Μαλέλης πρόδωσε την εμπιστοσύνη της, με την οποία τον είχε περιβάλλει τα τελευταία 10 χρόνια.

ΠΗΓΗ: exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...