Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

5 ΒΙΝΤΕΟ: Βγήκε από τα... ρούχα της παραγωγός της ΕΡΤ μέσα στην Ευελπίδων!

Η μουσική παραγωγός Μαρίνα Χατζή έβγαλε την μπλούζα της και έμεινε με το στηθόδεσμο, την ώρα που οι αστυνομικοί προσήγαγαν στα δικαστήρια τους οκτώ που συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στους πομπούς της ΕΡΤ στον Υμηττό

Με μια διαμαρτυρία που θυμίζει τις... σουφραζέτες της ουκρανικής οργάνωσης Femen αντέδρασε η μουσική παραγωγός της ΕΡΤ Μαρίνα Χατζή την ώρα που οι οκτώ συλληφθέντες στους πομπούς της ΕΡΤ στον Υμηττό οδηγούνταν στον εισαγγελέα.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ έβγαλε την μπλούζα της που γράφει «το αγαπημένο μου της ΕΡΤ» (παλαιό διαφημιστικό σλόγκαν της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης) ενώ από μπροστά της περνούσαν οι αστυνομικοί και οι οκτώ συλληφθέντες που κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων.

«Ήθελα να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στους συλληφθέντες», είπε στο Χρήστο Χατζησπύρου η μουσική παραγωγός της ΕΡΤ εξηγώντας ότι η κίνησή της να βγάλει την μπλούζα της και να μείνει με τον στηθόδεσμο μπροστά από το κτίριο 16 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδ δεν ήταν προσχεδιασμένη. «Ήταν αυθόρμητο, έτσι μου βγήκε εκείνη την στιγμή», είπε στο protothema.gr.

Ποιες κατηγορίες βαρύνουν τους οκτώ συλληφθέντες

Με την αυτόφωρη διαδικασία οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων οκτώ εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα στον Υμηττό, όταν περίπου 70 άτομα είχαν συγκεντρωθεί σε μια προσπάθεια να ανοίξουν τον πομπό της ΕΡΤ ώστε να μεταδίδει από το κανάλι 21 στην Αττική.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διακεκριμένες φθορές κατά δημοσίας περιουσίας, (κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα) και διατάραξη ασφαλείας επικοινωνιών, απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής και απειλές κατά αστυνομικών οργάνων και θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Οι συμμετέχοντες κάνουν λόγο για αναίτιες συλλήψεις και χρήση βίας από πλευράς των ΜΑΤ σε μια ειρηνική συγκέντρωση. Παράλληλα, καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης σήμερα έξω από την Ευελπίδων, στις 11 το πρωί.

   
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...