Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

“Οι συνδικαλιστές θέλουν να μας βγάλουν από την πρίζα αλλά εμείς θα κάνουμε τη ΕΔΤ… BBC”

Μικρότερο κόστος και λιγότερους εργαζόμενους θα έχει ο νέος φορέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ο οποίος θα είναι απαλλαγμένος από τη μέχρι τώρα «πολιτική πατρωνία», διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

«Η σύνδεση κυβέρνησης και δημοσιογράφων θα σταματήσει», τόνισε ο κ. Καψής και παραδέχτηκε ότι το νέο πρόγραμμα εκπέμπεται από την έδρα του υπουργείου του, εξαπολύοντας επίθεση στους συνδικαλιστές της ΕΡΤ. «Θέλουν να μας βγάλουν από την πρίζα» είπε χαρακτηριστικά  και γι' αυτό εξήγησε υπάρχει τόση μυστικότητα γύρω από την εκπομπή του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης

Ερωτώμενος για το πώς «ειδικά οι συντηρητικοί και οι σοσιαλιστές θα σταματήσουν το ‘λάδωμα', που σφράγισε τους ίδιους επί δεκαετίες;», ο κ.Καψής απάντησε: «Γι' αυτό έβαλαν εμένα», ΕΔΤ όπως λέμε BBC!!! Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι δεν θα δεχτεί καμία επιρροή και θα εγγυηθεί την ανεξαρτησία του νέου ιδρύματος, με ένα εποπτικό συμβούλιο κατά το πρότυπο του BBC.!!!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...