Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» καταδικάζουν ΟΛΑ τα κόμματα

Την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας καταδίκασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.


«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα". Είναι άλλη μια οργανωμένη εκδήλωση βίας εναντίον της ελευθερίας του Τύπου. Καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, όποιον κι αν στοχεύει. Αυτό είναι και το χρέος όλων των πολιτικών δυνάμεων», τονίζεται στην ανακοίνωση της Λ. Συγγρού.


Ο Κεδίκογλου για την επίθεση στο "Πρώτο Θέμα"


Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στην επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", δήλωσε:

"Καταδικάζουμε δριμύτατα την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα". Πρέπει όλοι να ορθώσουμε φραγμό στην τρομοκρατία παντού και ιδιαίτερα στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, που είναι ευαίσθητος για τη Δημοκρατία μας.

Κάθε μορφή βίας απ’ όπου και αν προέρχεται, θα καταπολεμηθεί με κάθε τρόπο".

the logo of syriza
the logo of syriza (Photo credit: Wikipedia)

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα» εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.


«Κανενός είδους ένσταση η διαφωνία σε σχέση με την αισθητική ή το στίγμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» δεν δικαιολογεί την επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία της . Ως εκ τούτου η σημερινή επίθεση είναι μια πράξη καταδικαστέα».

Την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ μέσω του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

«Καταδικάζουμε την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” καθώς και κάθε προσπάθεια φίμωσης που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου», δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, τονίζοντας επιπλέον ότι «Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει κάθε πράξη βίας, από όπου κι αν προέρχεται».




Οι ΑΝΕΛ για την επίθεση στο "Πρώτο Θέμα"


Την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» καταδικάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουν την επίθεση σε βάρος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», όπως καταδικάζουν και κάθε μορφή βίας».

Τσούκαλης - ΔΗΜΑΡ: Αυτονόητη η καταδίκη της επίθεσης στο «Πρώτο Θέμα»


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης, καταδίκασε με δήλωσή του την επίθεση στο «Πρώτο Θέμα».


«Σε μία περίοδο όπου είναι επίκαιρη όσο ποτέ η καταδίκη της βίας από όπου κι αν προέρχεται είναι αυτονόητη η κατηγορηματική καταδίκη της επίθεσης αγνώστων στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”. Η εκδήλωση οποιασδήποτε βίας αυτή την περίοδο τείνει να συμψηφίσει αντικειμενικά την βία που προέρχεται από το απόλυτο κακό δηλαδή αυτό της Χρυσής Αυγής».


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ


Δήλωση του Γραμματέα της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Χρήστου Αηδόνη για την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Πρώτο Θέμα

Ο γραμματέας της συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Χρήστος Αηδόνης για την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας πρώτο θέμα δήλωσε :

Η επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας πρώτο θέμα είναι μια επίθεση στην Δημοκρατία. Η καταδίκη της αποτελεί μια αυτονόητη πράξη. Καμία ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή φασισμού.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...