Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΟΤ DOC: "Τι καταγγέλλει Βρετανός αξιωματικός και συνεργάτης του εκδότη του Πρώτου Θέματος και ιδιοκτήτη «μουσείου» όπλων Αν. Πάλλη"

Στο ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί διαβάστε τι καταγγέλλει Βρετανός αξιωματικός και συνεργάτης του εκδότη του Πρώτου Θέματος και ιδιοκτήτη «μουσείου» όπλων Αναστάσιου Πάλλη. 


Τι λέει σε επίσημη κατάθεσή του στην αστυνομία για τα περισσότερα από 4.000 ενεργά και σύγχρονα όπλα τα οποία εισήγαγε και μάλιστα με πλαστά πιστοποιητικά απενεργοποίησης. Που βρίσκονται σήμερα, και ποιους εξοπλίζουν. Ακόμη, γιατί το Πρώτο Θέμα παρουσιάζει τη Χρυσή Αυγή όχι ως εγκληματική οργάνωση, αλλά ως παρέα οργισμένων νέων.

Πώς η Χρυσή Αυγή συνδέεται με φασιστικές οργανώσεις που τρομοκράτησαν την Ιταλία τη δεκαετία του ’70 και ποια σημερινά στελέχη της είναι γνωστά για τις διασυνδέσεις τους με αυτές. Ποια είναι τα μεγάλα μυστικά της οικογένειας Μιχαλολιάκου. Γιατί η Χρυσή Αυγή αποτελεί το μακρύ χέρι του συστήματος που θέλει να λέει ότι πολεμά. Διαβάστε τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συστηματική συστημικότητά της. Πως η εγκληματική οργάνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου ξεφεύγει από τα πλοκάμια μιας κατά τα φαινόμενα επιλεκτικής δικαιοσύνης. Ποιο είναι το προφίλ του φασίστα και τι τον οδηγεί στην αγκαλιά της άκρας δεξιάς. Τέλος διαβάστε την απάντηση στο ερώτημα των ημερών: «γίνεται η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου ή παίζουν με την άγνοιά μας;»

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή στο HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα και το internet
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...