Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Το άλλοθι της κρίσης

Όταν ένας από τους πλέον πλούσιους σταθμούς της χώρας απολύει προσωπικό και το αντικαθιστά με εταιρείες παραγωγής, τότε η κρίση λειτουργεί ως άλλοθι.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχοντας βγάλει 620 εκατ. ευρώ από την επένδυσή του στη Βουλγαρία, με την πώληση του Nova Televisia , μετά την εθελούσια έξοδο του 2009 προχωράει διαρκώς σε μείωση του προσωπικού του .

Έφτασε, μάλιστα να μεταδώσει σε επανάληψη το πρόγραμμα Elatte” καθώς η   ΕΤΙΤΑ κήρυξε στάση εργασίας  στον ΑΝΤ1 από τις 06.30 έως και τις 10.30 το πρωί.

Όπως αναφέρει  , η Ένωση των Τεχνικών Τηλεόρασης, ο  σταθμός ” στην προσπάθειά του να μειώσει το εργατικό δυναμικό του προχωράει σε συμβάσεις με εταιρείες παραγωγής και εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να αναλάβουν αυτοί το πρόγραμμά του “. Σύμφωνα με την  ΕΤΙΤΑ, “σκοπός του ΑΝΤ1 είναι η μείωση του μόνιμου προσωπικού του στο ελάχιστο και η αντικατάστασή του με ενοικιαζόμενο προσωπικό το οποίο θα είναι ανασφάλιστο, με δελτίο παροχής υπηρεσιών κατά παράβαση του νόμου και με συνθήκες εργασίας που θυμίζουν μεσαίωνα.”  typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...