Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

NOVA κατά Αλαφούζου για την επίθεση στο βαν της

Το βαν της NOVA δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου και ο διευθυντής του συνδρομητικού καναλιού, Γιάννης Φουρνάρος χαρακτήρισε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης τον Γιάννη Αλαφουζο


"Η επίθεση αυτή έχει ηθικό αυτουργό, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κ. Γιάννη Αλαφούζο, που έχει στοχοποιήσει το κανάλι μας τόσο καιρό με διάφορες ασάφειες. Το ποδόσφαιρο για εμάς είναι ψυχαγωγία και όχι όπως το βλέπει ο κ. Αλαφούζος.
Πρέπει να καταλάβει πως είναι πρόεδρος ενός τεράστιου συλλόγου και οπλίζει το χέρι με αυτά που κάνει. Με τέτοιες ενέργειες τυφλώνει τον κόσμο και βάζει σε κίνδυνο ανθρώπους που πάνε στην δουλειά τους και να βγάλουν το... μεροκάματο.

Πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει μέριμνα, εμείς ενημερώνουμε πάντα την Super League, αυτοί λένε πως ενημερώνουν την αστυνομία, όμως όταν πρέπει αυτή δεν είναι ποτέ εκεί. Μόλις έγιναν όλα αυτά, η αντίδραση ήταν άμεση πρέπει να παραδεχτώ, αλλά το θέμα είναι να υπάρχει πρόληψη. Το μετά, θα μπορούσε να είναι και αργά...".

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου τονίζοντας πως αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...