Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΕΣΗΕΜ-Θ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ανήμερα τα Θεοφάνια.
 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε στον δημοσιογράφο Θεόδωρο Ιωαννίδη το Βραβείο του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ Μαρκίδες Πούλιου 2013.


Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ, ήταν παρόντες ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής       Στ. Καλαφάτης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Π. Κοκκόρης, οι βουλευτές ΝΔ Θεσσαλονίκης Κ. Γκιουλέκας, Γ. Ιωαννίδης, Γ. Ορφανός, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Λ. Αμανατίδου, Δ. Χαραλαμπίδου, ο περιφερειάρχης  Κεντρικής  Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας, Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας της ΠΚΜ Τζ. Μακραντωνάκη, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου, ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Δήμου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπ. Πέγκας, Τρ. Μηταφίδης, Στ. Παπαθεμελής, Μ. Στεργίου, η πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ και δημοτική σύμβουλος Σ. Ασλανίδου, ο πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ρόμπερτ Σάντερς, ο πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Δρ. Ίνγκο Φον Βος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και αρχών.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Μ. Βοϊτσίδης, αναφέρθηκε στη βαθιά κρίση που δοκιμάζει τις αντοχές του δημοσιογραφικού κόσμου και απηύθυνε έκκληση σε όλους τους φορείς και τα πολιτικά πρόσωπα της Βόρειας Ελλάδας να υποστηρίξουν το αίτημα να διατηρηθεί η Θεσσαλονίκη ως έδρα ανεξάρτητου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...