Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Λεβέντης από τον Αnt1

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, Γ. Λεβέντης,  παραιτείται από την θέση του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γ. Λεβέντης  άκουσε για τις περικοπές στον Ant1 και ήθελε να... «πηδηχτεί από το παράθυρο»! Δεν δέχεται  με τίποτα τις περικοπές που έχει προτείνει το κανάλι και από το πρωί ανακοίνωσε γραπτώς στα στελέχη του καναλιού την παραίτησή του.

Μετά από πολύωρες συσκέψεις το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι αποχωρεί από τον Ant1, για να ξεκινήσει μια καινούργια καριέρα κάπου άλλου (πληροφορίες τον θέλουν να ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο).

«Ο Γιώργος Λεβέντης αποχωρεί  από την Γενική Διεύθυνση  του ΑΝΤ1 TV , για να αξιοποιήσει μια νέα διεθνή επαγγελματική ευκαιρία» αναφέρει στην δισέλιδη ανακοίνωση το κανάλι, ενώ προσθέτει «τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 θα αναλάβει ο Alexander Holland, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Chief Operating Officer του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ». Για τον αντικαταστάτη στο X - factor τίποτα! Λέτε να παραμείνει κριτής στο παιχνίδι; Η αλήθεια είναι ότι θα παραμείνει σίγουρα μέχρι την 1η Ιανουαρίου, όπου λήγει η συνεργασία του, οπότε το πολύ - πολύ να χάσει ένα - δύο επεισόδια.

Ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια απέκτησα τεράστια γνώση χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ να διευθύνω ένα από τα κορυφαία ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον κ. Μίνω Κυριακού και τον κ. Θοδωρή Κυριακού για την πίστη τους σ’ εμένα. Έχουμε μια σχέση με πολύ ισχυρή χημεία και όπως συνέβη στο παρελθόν, έτσι και τώρα φεύγω με τις ευχές τους  ελπίζοντας ότι θα υπάρχει πάντα μια ανοιχτή πόρτα για μένα. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με μια εξαιρετική ομάδα στελεχών και προσωπικού γεγονός που με έκανε να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τη δουλειά μου στον ΑΝΤ1 TV. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες και εκτιμώ την υποστήριξη που μου παρείχαν όλο αυτό το διάστημα».

 Η Τατιάνα για τον Λεβέντη

Με το που ξεκίνησε την εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου, πήρε θέση για την παραίτηση Λεβέντη στον Ant1 και τα όσα συμβαίνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου.
 «Ο Γιώργος Λεβέντης για τον Ant1 υπήρξε ο Γενικός Διευθυντής όλου του καναλιού. Η θέση του ως κριτής στο x-factor, ήταν μόνον μία μικρή λεπτομέρεια της καθημερινότητάς του που ήταν να διοικεί ΟΛΟ το κανάλι. Η αποχώρησή του συνεπώς από την θέση του Γενικού Διευθυντή του Ant1 είναι ένα γεγονός πάρα πολύ σημαντικό», δήλωσε η Τατιάνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Αξίζει να το Ζεις, η κατάσταση στον Ant1 σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που καθορίζουν το πρόγραμμα, αλλά πολύ συχνά και το «μέλλον» εκπομπών, παρουσιαστών, αλλά και των δημοσιογράφων, είχε αρχίσει να γίνεται κάπως περίπλοκη, από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού. Ο Γιώργος Λεβέντης διοικούσε ολόκληρο τον Ant1 και ήταν ο άνθρωπος που έδινε το γενικό πρόσταγμα για όλα, μέχρι την στιγμή που στο κανάλι κατέφθασε ο Γερμανός υπεύθυνος Αλεξάντερ Χόλαντ. «Από εκεί που ο Γιώργος ήταν στο τιμόνι του καναλιού, υπήρξε μία καινούρια παρουσία», ειπώθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας.

Η παρουσία του κου Χόλαντ στα τέλη Αυγούστου φαίνεται ότι άλλαξε τις ισορροπίες. Ξαφνικά, ο Γιώργος Λεβέντης άρχισε να νιώθει ότι παραγκωνίζεται.

«Καπελώθηκε δηλαδή επί της ουσίας, είπε η Τατιάνα από κάποιον άλλο, τον κο Χόλαντ, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι εξαιρετικός στην δουλειά του και ενδεχομένως να δημιούργησε πρόβλημα και άθελά του».
  
Σε αυτό το σημείο μάλιστα, ήταν χαρακτηριστικές οι αιχμές στο πρόσωπο του Γιάννη Λάτσιου, καθώς εκείνος – όπως είπε η Τατιάνα - είναι που αποφασίζει για οτιδήποτε σχετίζεται με το πρόγραμμα του καναλιού. Υπήρξαν έντονοι διαπληκτισμοί στον Ant1, καθώς ψιθυριζόταν πως προγράμματα όπως το x-factor, δεν έχουν κάνει το λεγόμενο «μπαμ» και δεν έχουν πάει τόσο καλά όσο θα περίμενε κανείς, με αποτέλεσμα κοινώς να υπάρχει γκρίνια ως προς το ποιος φταίει γι’αυτό. «Υπεύθυνος βέβαια για το πρόγραμμα είναι ο Γιάννης Λάτσιος», κατέληξε η Τατιάνα.  

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...