Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

«Καπνός» έγιναν τα 35.000 φύλλα της «Απογευματινής των Εργαζομένων»

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η έκδοση της «Απογευματινής» από τους εργαζομένους της, που, μετά το «λουκέτο» του Κώστα Σαραντόπουλου, μοιραζόταν σήμερα δωρεάν έξω από το μετρό και στα stand των άλλων εφημερίδων και πραγματικά έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από τον κόσμο. Παρακάτω διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζομένων:

«Κι όμως ήταν ...λίγα τα 35 χιλιάδες φύλλα τιράζ που τυπώσαμε!

Κι άλλα τόσα να είχαμε πάλι δε θα έφταναν για να σβήσουν τη δίψα των αναγνωστών της "Α", να πάρουν ξανά στα χέρια τους την αγαπημένη τους εφημερίδα!

Οι εικόνες που όλοι μας αντικρύζουμε από το πρωί είναι πρωτόγνωρες.

Σε λεωφορεία και τραίνα, στο μετρό και σε ταξί, σε πεζοδρόμους, καφενεία και σε παγκάκια, η "Απογευματινή των Εργαζομένων" είναι παρούσα.

Άνθρωποι που διαβάζουν την "Α" επί χρόνια, και πάρα πολλοί ακόμη που δεν ανήκαν στο αναγνωστικό της κοινό, ενημερώθηκαν σήμερα τόσο για τα προβλήματα της ιστορικής εφημερίδας, όσο και για τον "εργασιακό μεσαίωνα" στον οποίο οδηγούν τον τόπο κυβέρνηση και Τρόικα. Για τα "μηνύματα που δεν έλαβαν ποτέ οι πολιτικοί ταγοί της χώρας" από τις πρόσφατες εκλογές, και για την "κρίση που μετατρέπεται σε πρόσχημα για την εργοδοτική αυθαιρεσία".

Θέλουμε σε αυτό το σημείο να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους, συναδέλφους και μη, για τη στήριξη και την αλληλεγγύη σας. Δε μπορούμε όμως να μην ευχαριστήσουμε και ...αυτούς που με την τόση προσπάθεια που κατέβαλλαν για να ματαιώσουν το εγχείρημα της έκδοσης της "Απογευματινής των Εργαζομένων" μας πείσμωσαν ακόμη περισσότερο.

Τίποτα δεν τελείωσε. Όλα τώρα "Α"ρχίζουν.

Εργαζόμενοι στην "Α"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...