Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Προκήρυξη για 26 θέσεις στην ΕΡΤ

Σε προκήρυξη ακόμη 26 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) προχωρά αύριο η ΕΡΤ. Οι θέσεις αυτές αφορούν στην κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών των κεντρικών υπηρεσιών της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης με το παράρτημά της, η αναλυτική περιγραφή των θέσεων εργασίας και τα προσόντα που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής, θα βρίσκονται στο διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ Α.Ε. και του ΑΣΕΠ από την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση (έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1), μόνο ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή στα γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε. (Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού - Τμήμα Αξιολόγησης Προσωπικού ΕΡΤ Α.Ε., Μεσογείων 432, ΤΚ 15342, Αγ. Παρασκευή) από την Τρίτη 23 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2010.

Η σχετική φόρμα, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ταχυδρομικώς οι ενδιαφερόμενοι, θα είναι διαθέσιμη στους δύο ανωτέρω διαδικτυακούς τόπους, στη διεύθυνση που παραπέμπει η ηλεκτρονική ανάρτηση της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αξιολόγησης Προσωπικού της ΕΡΤ στα τηλέφωνα 210 6075681-82 και 2106075657, τις ώρες 08:30-14:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...