Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Οι εργαζόμενοι της "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ" κερδισαν σήμερα το πρώτο δικαστήριο!

Οι εργαζόμενοι της "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ"  κερδισαν σήμερα το πρώτο δικαστήριο!

Δεν δοθηκε προσωρινή διαταγή υπέρ του εργοδότη όπως ζητούσε! Μακάρι να είναι αυτή η πρώτη από μία σειρά δικαστικές νίκες

Οι 130 εργαζόμενοι κυκλοφόρησαν την ιστορική "Απογευματινή" και δεν το βάζουν κάτω.

Με 48 σελίδες κυκλοφόρησε χτες, δωρεάν, η "Απογευματινή των εργαζομένων", η προσπάθεια των 130 εργαζομένων να κρατήσουν την εφημερίδα έστω και την ύστατη ώρα. Η εφημερίδα είχε τίτλο "Η Γαλέρα του Μνημονίου Γ'" και "Το Πείραμα της Απογευματινής".

Με όλη την ύλη από τις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας αλλά και εκτενές αφιέρωμα στην ιστορική πορεία της εφημερίδας, το χτεσινό φύλλο αφιερώνει μεγάλο μέρος στην πορεία του τίτλου από την 20η Οκτωβρίου 1952 μέχρι την ημέρα που ο ιδιοκτήτης Κ. Σαραντόπουλος αποφάσισε το λουκέτο.

"Τα δικαιώματά μας είναι αδιαπραγμάτευτα. Καλούμε τον κ. Σαραντόπουλο έστω και αυτήν την ύστατη στιγμή να αλλάξει στάση για να μπορέσουμε να σώσουμε αυτή την εφημερίδα" τονίζουν οι εργαζόμενοι. Εις το επανιδείν, όπως αναφέρουν στην τελευταία σελίδα του φύλλου.

Οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν ακόμα τα γραφεία της οδού Φειδίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ίδρυμα Μπότση έχει παραχωρήσει το κτίριο για έξι μήνες. Ωστόσο ο κ. Σαραντόπουλος, όπως είπαν οι εργαζόμενοι έχει αφήσει μόνο τέσσερις τηλεφωνικές γραμμές και έχει "κόψει" και τις συνδέσεις των φαξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...