Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το 100ο τεύχος του «OnLine»!

Description: COVER_100_SITE
Το 100ο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού τεχνολογίας «OnLine» μόλις κυκλοφόρησε (Δεκέμβριος 2010). Πρόκειται για μια έκδοση 160 σελίδων με τη χαμηλότερη τιμή περιοδικού τεχνολογίας στην αγορά, μόλις 1,5 ευρώ, που απευθύνεται σε όλους τους αναγνώστες –ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις τεχνολογίας– οι οποίοι όμως ενδιαφέρονται για την υπάρχουσα τεχνολογία και τις υπηρεσίες των δικτύων τηλεπικοινωνιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών τους και τη μείωση των εξόδων τους.

Το «OnLine» απευθύνεται επίσης στους χρήστες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, της πληροφορικής, του Internet, των φωτογραφικών μηχανών, της ψυχαγωγίας στο σπίτι (Home Entertainment) και των videogames. Το περιεχόμενό του περιλαμβάνει όλες τις αντίστοιχες χρεώσεις των δικτύων καθώς και επίκαιρο ρεπορτάζ για το γίγνεσθαι στο χώρο της νέας τεχνολογίας. Εκδίδεται από την εκδοτική εταιρεία:

ΤΗΛΕΦΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ / Ναϊάδων 26-28 - Π. Φάληρο - TK: 17561 - τηλ: 210 7474890 - fax: 2107470108 – email: info@onlinemagazine.gr – url: www.onlinemagazine.gr

Εκδότης-Διευθυντής: Τρύφων Αλευρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...