Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Από απεργία σε απεργία στο Alter


Τη διενέργεια 24ωρης και 48ώρης διαδοχικής απεργίας στον τηλεοπτικό σταθμό Alter ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ για την Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου, και την Τετάρτη 9 Μαρτίου αντίστοιχα.

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται και οι τεχνικοί του καναλιού που παρά τις διαβεβαιώσεις για διαπραγματεύσεις με επενδυτές δεν βλέπει το χρώμα του χρήματος.


Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένα στέλεχος του καναλιού δεν δίνει εξηγήσεις στους εργαζόμενους που κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι να κάνουν πέρα από τις απεργίες και στάσεις εργασίας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α , της Ε.Π.Η.Ε.Α . και της Ε.Τ.Ι.Τ.Α , μπροστά στην παράνομη, αντισυμβατική και παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER», η οποία εξακολουθεί να μην καταβάλλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2011 , με απόφασή τους και κατ’ εξουσιοδότηση και κατ’ εντολή των Γενικών Συνελεύσεων, κηρύσσουν:

24ωρη απεργία των συντακτών, διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας «ALTER» , από τις 05.00 το πρωί της Δευτέρας, 7 Μαρτίου 2011 έως τις 05.00 το πρωί της Τρίτης , 8 Μαρτίου 2011.

48ωρη απεργία τ ων συντακτών, διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας «ALTER» , από τις 05.00 το πρωί της Τετάρτης, 9 Μαρτίου 2011 έως και τις 05.00 το πρωί της Παρασκευής, 11 Μαρτίου 2011.

Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούν όλους τους συναδέλφους να μετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...