Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Δυο νέα κανάλια στην πλατφόρμα της Nova

Original logo used from 2005 - 2009Image via Wikipedia
H Nova εμπλουτίζει το ψηφιακό της μπουκέτο με το κορυφαίο πρόγραμμα σε HD, καθώς προσφέρει στους συνδρομητές της δύο νέα κανάλια, το Discovery HD Showcase και το Nat Geo Wild HD.
Από τις 17 Μαρτίου, δύο νέα κανάλια High Definition εκπέμπουν από τη Nova για τους συνδρομητές της.

Το πρώτο είναι το Discovery HD Showcase (στη θέση 452 του μπουκέτου), η ναυαρχίδα του ομίλου Discovery σε παγκόσμιο επίπεδο, θα εκπέμπει με 24ωρο πρόγραμμα, προβάλλοντας ασυναγώνιστο περιεχόμενο σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ήχο true surround 5.1. Οι συνδρομητές της Nova θα μπορούν να παρακολουθήσουν αφιερώματα από τις παρακάτω θεματικές ενότητες: Επιστήμη & Τεχνολογία, Εξερεύνηση & Επιβίωση, Μηχανική, Άνθρωποι & Γεωγραφικά πλάτη, Άγρια ζωή & Φυσικός Κόσμος. Στο Discovery HD Showcase περιλαμβάνονται προγράμματα σε πρώτη προβολή, καθώς και νέα επεισόδια επιτυχημένων αγαπημένων σειρών που είναι ήδη γνωστές από το Discovery Channel.

Όσο για το δεύτερο, πρόκεται για το Nat Geo Wild HD (στη θέση 451 του μπουκέτου), το διεθνές κανάλι της Fox International Channels που μας φέρνει πιο κοντά στην Άγρια Φύση, το περιβάλλον και τα σπάνια ζώα που κατοικούν στον πλανήτη μας. Το Nat Geo Wild HD μεταδίδει (24 ώρες το 24ωρο, με ελληνικούς υπότιτλους) προγράμματα που κινούνται σε τρεις άξονες: «Ο Φυσικός Κόσμος», με αφιερώματα στην άγρια φύση σε κάθε γωνιά του πλανήτη, «Η δύναμη της Μητέρας Φύσης» με παρατηρήσεις από ανεμοστρόβιλους, ηφαίστεια, σεισμούς, τσουνάμι και όλα τα έντονα και ακραία φαινόμενα της Γης και «Το Μέλλον του Πλανήτη μας» όπου ερευνάται η αλλαγή του κλίματος στο εύθραυστο οικοσύστημα του πλανήτη, με έμφαση στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας και την οικολογία.

Η Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας, δήλωσε για τις νέες συνεργασίες: «Eίμαστε ενθουσιασμένοι γιατί διευρύνοντας τις συνεργασίες μας με τα διεθνή δίκτυα Discovery και National Geographic, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας ακόμη περισσότερες ώρες ποιοτικού προγράμματος σε αξεπέραστη εικόνα High Definition.
Νova και High Definition είναι πλέον ταυτόσημες έννοιες. Με την προσθήκη των κορυφαίων καναλιών Discovery HD Showcase και Νat Geo Wild HD τηρούμε την υπόσχεσή μας για περισσότερες επιλογές προγραμμάτων, ακόμη πιο καινοτόμες υπηρεσίες, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα». 


Η Nova, πρωτοπόρος στην τεχνολογία High Definition, τηρώντας την αρχική της δέσμευση, αναπτύσσει το περιεχόμενο της και επεκτείνει το πρόγραμμα της. Από το καλοκαίρι διαθέτει κανάλια High Definition που καλύπτουν κάθε απαίτηση των συνδρομητών της, σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας: Novacinema HD, με πρεμιέρες και ταινίες από όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά studio του Hollywood, Novasports HD, με τους καλύτερους αγώνες της Superleague και της Premier League, Eurosport HD, το Νο1 ευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι και National Geographic HD, το κορυφαίο κανάλι ντοκιμαντέρ για την φύση, την επιστήμη, την τεχνολογία και τον άνθρωπο, με βραβευμένα ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...