Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Alter

Την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Alter αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς η εταιρεία, όπως ανακοίνωσε, δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2010.

«Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005 (ΦΕΚ Α΄/178/14.7.2005), αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.", από σήμερα 30η Μαρτίου 2011, διότι σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, λόγω των συνεχόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων του προσωπικού της, δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2010 (μέχρι την 31 Μαρτίου 2011). Το ανωτέρω κρίνεται αναγκαίο για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εταιρίας. Εκτιμάται ότι η εταιρεία θα μπορέσει να δημοσιεύσει την έκθεση στις 8 Απριλίου 2011», αναφέρει η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το κανάλι από την πλευρά του υποστηρίζει ότι λόγω των απεργιών δεν μπόρεσε να συντάξει και δημοσιεύσει την ετήσια οικονομική έκθεση.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι δικαιολογίες και γεγονός παραμένει ότι η Διοίκηση με άστοχες ενέργειες οδήγησε το κανάλι σε αυτό το σημείο και επισημαίνουν ότι δεν έχουν άλλο όπλο από την απεργία για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...