Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Θέμα χρόνου η συνεργασία ΑΝΤ1 και Alpha

Είναι θέμα χρόνου να πάρει σάρκα και οστά η πρώτη συνεργασία μεταξύ καναλιών στη χώρα μας.

Ο Alpha και ο ΑΝΤ1 διαπιστώνοντας τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά, έχουν ξεκινήσει να συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας, χωρίς να αποκλείουν ακόμη και την σύσταση ενός νέου ομίλου που θα συστεγάζονται τα δύο κανάλια.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο έχουν ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν, είναι σε πολύ καλό δρόμο, γεγονός που ευνόησε η παρουσία των δύο γερμανών στην κορυφή της διοίκησης των δύο καναλιών.

Η μορφή της συνεργασίας δεν είναι γνωστή ακόμη, αλλά δεν αποκλείεται να έχει καθολικό χαρακτήρα. Θυμίζουμε ότι από την άφιξη ακόμη στη χώρα μας του Αλεξάντερ Χόλαντ προκειμένου να αναλάβει τον ΑΝΤ1 είχαμε επισημάνει την φήμη που τον ακολουθεί στην Ευρώπη και υποστήριζε ότι «Είναι μετρ στις συγχωνεύσεις».

Το μόνο που απομένει είναι η κατάθεση του νομοσχεδίου του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού, Τηλέμαχου Χυτήρη που θα προβλέπει και θα ευνοεί τέτοιες συνέργειες.

Μετά πια θα είναι ανοιχτός ο δρόμος να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες, αφού η οικονομική κρίση οδηγεί σε συρρίκνωση την αγορά και δεν αφήνει περιθώρια για μοναχικές προσπάθειες. Η επιβίωση όπως όλα δείχνουν θα προέλθει μόνο μέσα από συνεργασίες και συγχωνεύσεις.
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...