Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Καμίνης: Δημοσιογράφος έμενε σε νησί και έπαιρνε 6.000 ευρώ από τον Αθήνα 9,84 !

«Οι απολύσεις στον δημοτικό σταθμό της Αθήνας 9,84 δεν έγιναν με κομματικά κριτήρια» ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Οφείλαμε, είπε ο κ. Καμίνης, να προχωρήσουμε σε αυτές τις απομακρύνσεις δημοσιογράφων για να μειώσουμε το υπέρογκο κόστος του σταθμού», σημειώνοντας ότι η μισθοδοσία των 384 εργαζομένων έφτανε τα 9 εκατ. ευρώ, ενώ τα έσοδα του σταθμού ήταν 400.000 ευρώ.

Ο δήμαρχος της Αθήνας κατήγγειλε ότι υπήρχαν κραυγαλέες περιπτώσεις δημοσιογράφων που αμείβονταν πάρα πολύ υψηλά σε σχέση με την απόδοσή τους ( για παράδειγμα δημοσιογράφος έπαιρνε για εκπομπή δύο δεκαλέπτων εβδομαδιαίως 2.500 ευρώ, ενώ υπάρχει δημοσιογράφος που έπαιρνε 6.000 ευρώ και ο οποίος κατοικεί σε νησί.

Σχετικά με τα έξοδα του δήμου Αθηναίων ο δήμαρχος υποστήριξε ότι είχαν γίνει τρομερά έξοδα και σπατάλες από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Και ανάφερε χαρακτηριστικά το ποσό των 182.000 ευρώ που έδωσε πέρυσι ο δήμος για δώρα όπως μανικετόκουμπα, τηλεοράσεις , λάπτοπ , ζώνες και καφετιέρες.

Για τα δάνεια που έχει συνάψει ο δήμος Αθηναίων τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ο κ. Καμίνης είπε ότι αυξήθηκαν κατά 50% και έφτασαν τα 220 εκατ. ευρώ, ενώ τα χρέη παρελθόντων ετών ανέρχονται σε 77 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...