Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ALTER: Η μια απεργία διαδέχεται την άλλη...

Την ώρα που η μια απεργία διαδέχεται την άλλη στο κανάλι του Μπουρναζίου σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις ” για την κεφαλαιακή ενίσχυση της εταιρείας”, απαντά  η διοίκηση του Alter , σε επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Το κανάλι που δεν εκπέμπει, ούτε σήμερα, κανονικό πρόγραμμα (μας έχει φλομώσει στις επαναλήψεις) θα είναι "κλειστό" και αύριο, μια και θα γίνει απεργία δημοσιογράφων σε όλα τα μέσα.

"Εχουμε φτάσει στα όρια μας και πολύ τα έχουν ξεπεράσει" λένε οι εργαζόμενοι που έχουν μήνες να δουν το χρώμα του χρήματος ενώ ο Γιαννίκος τους διαβεβαιώνει ότι "θα πληρωθούν στις 24 Μαρτίου" και ζητά "εργασιακή ειρήνη" , πράγμα που δεν έχει γίνει δεκτό από τεχνικούς, δημοσιογράφους και άλλους εργαζόμενους...

Η απάντηση της “Ελεύθερης Τηλεόρασης προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. έχει ως εξής:
Η “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.” με δ.τ. ALTER CHANNEL σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε σχέση με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου αναφέρεται στο περιεχόμενο των από 1-3-2011 και 23-2-2011 ανακοινώσεων της και επιβεβαιώνει ότι οι συζητήσεις για την κεφαλαιακή ενίσχυση της εταιρείας βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Η εταιρεία δεσμεύεται ότι για το ανωτέρω θέμα θα προβεί σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ευθύς ως συντρέξει ανακοινώσιμη πληροφορία σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...