Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Τριανταφυλλόπουλος: Δεν με συνέλαβαν ποτέ, προσήλθα αυτοβούλως στη Δικαιοσύνη

Η προσέλευση των δημοσιογράφων Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Νίκου Γεωργιάδη στα δικαστήρια της σχολή Ευελπίδων έγινε οικειοθελώς και δεν υπήρξε ποτέ σύλληψή τους στα όρια του αυτόφωρου.

Οπως είναι γνωστό η υπόθεση προκύπτει από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε σε βάρος τους ο επίσης δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Η Δικαιοσύνη αποφάσισε να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση και οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν ελεύθεροι για να κληθούν στο μέλλον να καταθέσουν.

Οπως υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος και σημειώνει και στην ιστοσελίδα του zougla.gr «είναι προφανές ότι η Δικαιοσύνη αντελήφθη το παιχνίδι εντυπώσεων που προσπάθησαν να παίξουν ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και ο δικηγόρος του, Νίκος Κωνσταντόπουλος, με τη μήνυση κατά των δύο δημοσιογράφων και του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα. Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση αφορούσε στις δημόσιες καταγγελίες του κ. Σούρλα, στην τηλεόραση της Ζούγκλας και στην ηλεκτρονική εφημερίδα, στις οποίες σημειωτέον συμπεριλαμβανόταν και η διαμαρτυρία του για την απόκρυψη συνέντευξής του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Το κουτί της Πανδώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...