Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» Τις απόκριες διασκεδάζουμε μαζί

Σάββατο, 1η Μαρτίου 2014, στις 21:00


Αυτές τις απόκριες θα τις περάσουμε μαζί! Ο ALPHA και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μας προσκαλούν το Σάββατο 1η Μαρτίου στις 21:00, σε ένα μουσικό αποκριάτικο πάρτι που θα μας ξεσηκώσει!



Οι Λένα Αλκαίου, Θάνος Πετρέλης, Άκης  Δείξιμος, Γιώργος  Αρμενιάκος, Μαρία Αναματερού, Kατερίνα Ευγενικού, αναλαμβάνουν το μικρόφωνο για να μας βάλουν σε αποκριάτικους ρυθμούς. Τραγούδια αγαπημένα, από λαϊκά και αρχοντορεμπέτικα μέχρι ροκ εν ρολ θα απογειώσουν τη διάθεση. Ακόμη, στο μουσικό μέρος τη δική τους νότα βάζουν το συγκρότημα Penny & The Swingin' Cats αλλά και σε ρόλο έκπληξη το Duo Fina, οι δίδυμοι τενόροι και πιανίστες, Τάκης και Γιάννης Φίνας.

Σε αυτό το πάρτι, θα διασκεδάσουν μαζί μας και οι: Τζένη Μπότση, Θανάσης Βισκαδουράκης, Έλενα Παπαβασιλείου, Πηγή Δεβετζή, Κλέλια Πανταζή, Τάσος Γιαννόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Σαβράνη, Βασίλης Γιαννακόπουλος, Αναστασία Δρακά, Κωστής Ζαφειράκης, Σόφη Πασχάλη, Δημήτρης Γρηγοράκης, Γιάννης Καλλιάνος και Σπύρος Μαργαρίτης.


Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Η παρέα μεγαλώνει με τη χορευτική ομάδα που στήνει το πατροπαράδοτο γαϊτανάκι, ενώ ομάδα μεταμφιεσμένων έρχεται από το Πατρινό καρναβάλι και δίνει το δικό της «χρώμα» στο πάρτι.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...