Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Κατηγόρησε στον αέρα την Τσαπανίδου για στημένο ρεπορτάζ!

Κάτι που δεν της έχει ξανασυμβεί στην τηλεοπτική της καριέρα, όπως παραδέχθηκε και η ίδια, συνέβη σήμερα στην Πόπη Τσαπανίδου!!!

Ε, πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Έτσι και σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο τον βενζινοπωλών για τη σημερινή απεργία, η παρουσιάστρια ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση. Γιατί ο πρόεδρος με το καλημέρα σας, κατηγόρησε την εκπομπή για στημένο ρεπορτάζ και τα όσα είπε ο ρεπόρτερ αισχρά!!!

Τι είπε ο ρεπόρτερ της εκπομπής «ΣΚΑΪ Τώρα»; Ότι δεν είναι καθολική η συμμετοχή των βενζινοπωλών και υπάρχουν σε αρκετές περιοχές βενζινάδικα ανοιχτά.

Τι ήταν να το πει; Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος. «Το ρεπορτάζ που κάνετε κυρία Τσαπανίδου, κρίμα, γιατί έχετε αλλάξει κασέτα από τότε που φύγατε από τη ΝΕΤ, είναι αισχρό», είπε και έκανε την Πόπη Τσαπανίδου να βγάλει καπνούς από τα αυτιά!!!

Και να προσπαθεί η γυναίκα να κάνουν διάλογο, κι αυτός τίποτα, μέχρι που τον έκοψε από τον αέρα και αρκετά αναστατωμένη ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές  που ανέβηκαν οι… τόνοι!!!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...