Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Με συνδρομή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των Times και Sunday Times

Ο ηλεκτρονικός κόμβος Times Online θα αντικατασταθεί από δύο ξεχωριστά sites για κάθε έκδοση.
Συνδρομητική γίνεται από τον Ιούνιο η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των Times και Sunday Times, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος News International (NI).
Ο όμιλος αποφάσισε επίσης να δημιουργήσει δύο διαφορετικά portal για κάθε εφημερίδα, αντικαθιστώντας από τον Μάιο τον ενιαίο κόμβο Times Online.
Η ημερήσια συνδρομή θα ανέρχεται σε μία λίρα Αγγλίας, ενώ πιο συμφέρουσα θα είναι η εβδομαδιαία συνδρομή, ύψους 2 λιρών Αγγλίας. Καταβάλλοντας το παραπάνω τίμημα, οι συνδρομητές θα αποκτούν πρόσβαση και στις δύο ηλεκτρονικές εκδόσεις.
Σύμφωνα με το BBC, η κίνηση του ομίλου ΝΙ ανοίγει νέο μέτωπο στη μάχη της αναγνωσιμότητας των ηλεκτρονικών εφημερίδων και τα αποτελέσματα θα παρακολουθούνται στενά από την αγορά.
Δεδομένης της αυξανόμενης πτώσης των κερδών των εφημερίδων, τα εκδοτικά συγκροτήματα αναζητούν τρόπους ώστε να αυξήσουν τα έσοδα από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις.
Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο του ομίλου Ρεμπέκα Μπρουκς, σε συνδρομητικά θα μετατραπούν μακροπρόθεσμα και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων Sun και News of the World.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...