Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Οι Ονιράμα ,ο Μύρωνας Στρατής και ο Γιώργος Δημητριάδης στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει»

Οι Ονιράμα, ο Μύρωνας Στρατής και ο Γιώργος Δημητριάδης πρωταγωνιστούν στο δεύτερο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» που προβάλλεται το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Για πρώτη φορά συνυπάρχουν οι Ονιράμα , ο Μύρωνaς Στρατής με τον Γιώργο Δημητριάδη σε ζωντανή μουσική σκηνή. Τραγουδούν όλοι μαζί την επιτυχία του Γιώργου Δημητριάδη «Σάββατο» συνοδεία της ορχήστρας που παίζει ζωντανά.
Οι καλλιτέχνες ερμηνεύουν τις δικές τους επιτυχίες αλλά και …συνδυασμούς που θα εκπλήξουν τους τηλεθεατές όπως το Live ντουέτο του Μύρωνα Στρατή - Γιώργου Δημητριάδη που τραγουδούν την επιτυχία «Τι ζητάς». Οι Ονιράμα βάζουν όλους τους θεατές σε χορευτική διάθεση με την επιτυχία τους «ο Χορός» σε ντουέτο μαζί τον Γιώργο Δημητριάδη.
Στην παρέα τους και η Πόπη Τσαπανίδου που αποκάλυψε πως τελικά την κέρδισε η πρωινή ενημερωτική ζώνη της τηλεόρασης ,και πως δεν θα σκεφτόταν τη ζωή της χωρίς την ενημέρωση αλλά…και χωρίς τη μουσική !
Ο Θοδωρής Μαραντίνης των Ονιράμα εκμυστηρεύεται στην εκπομπή πόσο σημαντική είναι η αγάπη του κόσμου στις εμφανίσεις τους.
Από την άλλη ο Μύρωνας Στρατής μιλάει για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τα στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία του στο χώρο μέχρι σήμερα.
Ο Γιώργος Δημητριάδης τέλος, θυμάται στιγμές από την πορεία του και τις συνεργασίες του. Μιλάει για τη νέα του δουλειά και μαζί με τον κόσμο επιλέγουν …το αγαπημένο τους τραγούδι !
Στην εκπομπή κάθε φορά παρουσιάζονται τρεις αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες. Τραγουδούν δικές τους αλλά και άλλες επιτυχίες. Επιπλέον δημιουργούνται ντουέτα έκπληξη & πρωτότυπα remixes που θα ακούγονται για πρώτη φορά δημιουργώντας απρόσμενες μουσικές εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...