Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Το άσμα για τον Γιώργη και ο παρ' ολίγον...βιασμός

"Για δες καιρό που διάλεξε η Μέρκελ να στραβώσει, τώρα που κόβω τους μισθούς και φόρους έχω χώσει". Ενα επίκαιρο, πατριωτικό άσμα για τον Γιώργη, ο οποίος μπορεί αύριο στις Βρυξέλλες να το πετάξει στους ευρωπαίους εταίρους, αντί για ΔΝΤ και άλλες χαζομάρες!
Πάμε στα δικά μας, όμως, αφού...

1) Μόνο βιασμός δεν ήταν τελικά: Αθώοι οι μαθητές που κατηγορούνταν για το βιασμό της 16χρονης Ρουμάνας στο σχολείο της Αμαρύνθου. Τόσος σάλος είχε γίνει τότε, αλλά τελικά υπήρχε η απαραίτητη...συναίνεση, σύμφωνα με το πρωτόδικο δικαστήριο.

2) Ενα τεστ για την αυριανή επέτειο της 25ης Μαρτίου: Τι απάντησαν οι μαθητές και πόσο καλά γνωρίζουμε τελικά τον Κολοκοτρώνη και τους άλλους. Κάντο κι εσύ!

3) Παρουσιάστηκε η μακέτα για την ανάπλαση της Δημοτικής Αγοράς. Σαν μακέτα καλή είναι, μέχρι να γίνει...βλέπουμε! Διαβάστε τι προβλέπεται για ένα από τα πολλά υποσχόμενα σημεία της πόλης.

4) Τα λιθρίνια του Μαρκόπουλου στο τραπέζωμα που έκανε στον Σαμαρά, τα πλούσια θαλασσινά και το θέμα με την απόδειξη του μαγαζάτορα. Μεγάλη μάσα έπεσε...

5) Απατεώνας παριστάνει γνωστό Εισαγγελέα και ζητάει λεφτά, τάχα μου για έρανο! Ο υπέρ πάρτης αγών.

6) Ο Ακης Λύκος πήγε στο Greek Idol και απεδείχθη Greek kamaki! Τόσα ταλέντα πια σε αυτή τη χώρα και ακόμα υπανάπτυκτοι είμαστε!

Η "Γνωμη" σήμερα βγαίνει μια μέρα νωρίτερα λόγω 25ης Μαρτίου. Η καλύτερη συντροφιά για τον αυριανό καφέ σας στην παραλία και μην ξεχάσετε το Σάββατο, οχτώ το βράδυ, κλείνουμε όλοι τα φώτα για μια ώρα.
Για το περιβάλλον κυρίως, αλλά και γιατί στη Χαλκίδα οι περισσότεροι αντιπαθούν τους περισσότερους, επομένως κούτι θα τους έρθει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...