Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

«Μαγειρεύονται» προσλήψεις στον κρατικό ραδιοσταθμό της Κομοτηνής;

Όσο ο «Καλλικράτης» καθυστερεί κι όσο κάποιοι συνεχίζουν να αισθάνονται ανασφαλείς για το πολιτικό και επαγγελματικό τους μέλλον, τόσο θα συνεχίζουν να ακούγονται (ίσως και να παίζονται;) διάφορα σενάρια στο χώρο της πολιτικής αλλά και σε χώρους παρεμφερείς, όπως αυτός της δημοσιογραφίας.
Έτσι δεν είναι λίγα τα σενάρια που ακούστηκαν στην εκπομπή των Γλερίδη και Παπαναστάση στο Ράδιο Κομοτηνή 103,1 FM περί προσλήψεων γνωστών σε όλους όσους ασχολούνται με τη δημοσιογραφία και την πολιτική προσώπων στο κρατικό ραδιόφωνο Κομοτηνής. Προσλήψεις που εάν κι εφόσον γίνουν πραγματικότητα, παραπέμπουν με σχεδόν φωτογραφικό τρόπο στα πολιτικά πρόσωπα τα οποία βρίσκονται πίσω από τα σενάρια της αναταραχής στο χώρο της δημοσιογραφίας που βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και κάποιους μήνες…
Από την άλλη πλευρά στο απογευματινό ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΑ Κομοτηνής το απόγευμα της Τρίτης 23 του μήνα υπήρξε μία ώρα κενό, από τις 6 ως τις 7, λόγω  απουσίας του Ξανθιώτη δημοσιογράφου Σαμή Καραμπουγιούκογλου. Το περίεργο όμως είναι (ή δεν είναι;) πως στην ώρα του δεν βγήκε η Αμαλία Γαρυφαλλίδου που κάνει εκπομπή στο γνωστό «στριμωγμένο» από τις 17,20 ως τις 18,00 και αντ΄ αυτού παίχτηκαν τραγούδια.
Πριν μερικές εβδομάδες, όταν στην απογευματινή ζώνη του σταθμού ήταν η Μαρία Νικολάου με τον Σαμή Καραμπουγιούκογλου, σε ενδεχόμενη απουσία της πρώτης ο Καραμπουγιούκογλου συμπλήρωνε και τη δική της ώρα, ώστε να μην υπάρχει δημοσιογραφικό κενό. Τώρα όμως η ώρα του Καραμπουγιούκογλου έμεινε κενή χωρίς να κληθεί η Αμαλία Γαρυφαλλίδου να την συμπληρώσει.
Προφανώς η φωνή της γνωστής (και το τελευταίο διάστημα διωκόμενης) Κομοτηναίας δημοσιογράφου εξακολουθεί να ενοχλεί, έστω και εντέχνως περιορισμένη σε σχεδόν 35 – 40 απογευματινά λεπτά της ώρας και κάποιοι προτιμούν ο κρατικός ραδιοσταθμός να παίζει μουσικές και τραγούδια, παρά να έχει δημοσιογραφική εκπομπή δική της.
Άλλωστε αυτό έγινε και στο πρωινό πρόγραμμα του σταθμού πριν λίγο καιρό όπου η μεγάλης ακροαματικότητας εκπομπή “Τέρμα Κοσμίου” που έβγαινε στον αέρα στις 12 με 13 το μεσημέρι, εξαφανίστηκε ξαφνικά χωρίς καμία  εξήγηση για να ακούγονται στη θέση της τραγούδια!
Κανείς φυσικά δε μπήκε στον κόπο να εξηγήσει γιατί το κρατικό ραδιόφωνο της Κομοτηνής αποφάσισε ξαφνικά να στέλνει ακροατές και πελάτες στους ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς, με ποιανού απόφαση και ποια επαγγελματικά κριτήρια αν και τα ερωτήματα ήταν πολλά και τέθηκαν δημοσίως…
Απόσπασμα από την εκπομπή του Ράδιο Κομοτηνή 103,1 :
http://rodopinews.gr/wp-content/uploads/2010/03/era-komotinis.mp3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...