Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Απάντηση Πεταλωτή στον Κανάκη για την Τζούλια

Τα... εύσημα των «Ράδιο Αρβύλα» έλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής για την απάντηση που έδωσε στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη, σχετικά με το γνωστό σατιρικό βίντεο που εκείνοι πρόβαλαν την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, όταν αντιπαρέβαλαν τον ίδιο με το... πορνό βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Όπως είναι γνωστό, ο ΑΝΤ1 τιμωρήθηκε από το ΕΣΡ με υψηλότατο πρόστιμο για το συγκεκριμένο σατυρικό βίντεο. Ωστόσο ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «αν και η σάτιρα έχει όρια στην Ελλάδα», ο ίδιος εκτιμά ότι «η σάτιρα που βλέπουμε από την ελληνική τηλεόραση δεν έχει υπερβει αυτά τα όρια», αθωώνοντας ουσιαστικά τους «Αρβύλες».

Ωστόσο ο Πεταλωτής πρόσθεσε: «Βέβαια, υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας. Είδα και σχολίασαν το βίντεο η κόρη μου και οι συμμαθητές της. Εκεί υπήρχε ένα ζήτημα. Την ενοχλούσε στην αρχή, αλλά όταν είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο, θα υποστείς και την σάτιρα και πολύ χειρότερες καταστάσεις. Υπό την έννοια αυτή το διασκεδάζω».

Η απάντηση αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε τα... εύσημα του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, που επικρότησαν την στάση του και είπαν ότι τον τιμούν αυτά τα λόγια. Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη με το σχόλιο του Πεταλωτή για τον Κανάκη, την απάντηση του τελευταίου από το «Ράδιο Αρβύλα» της Τρίτης αλλά και τα σχόλια της Φαίης Σκορδάς και της παρέας της στο «Πολύ Μπλα Μπλα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...