Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Η Μενεγάκη το βραβείο ο Χατζηνικολάου την ενημέρωση για την... γιάφκα!


Παρουσία ανθρώπων της τηλεόρασης, της showbizκαι της πολιτικής απονεμήθηκαν τα 13α τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα», με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. 
  
Για ακόμα μία φορά, η Ελένη Μενεγάκη κέρδισε το βραβείο του αγαπημένου παρουσιαστή εκτός δελτίου ειδήσεων και ο Νίκος Χατζηνικολάου βραβεύτηκε ως αγαπημένος άνκορμαν. Μάλιστα, ούτε κατά την βράβευσή του δεν... ξέφυγε από το πόστο του, καθώς ενημέρωσε πως εντοπίστηκε το οπλοστάσιο του «Επαναστατικού Αγώνα».

Για 12η φορά βραβεύτηκε ως αγαπημένος σπορτκάστερ ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Το βραβείο β’ ανδρικού ρόλου κέρδισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για την συμμετοχή του στα «Μαύρα μεσάνυχτα» και το αντίστοιχο γυναικείο η Άννα Συνοδινού.

Αγαπημένη καθημερινή σειρά ανακηρύχθηκαν «Τα Μυστικά της Εδέμ» και αγαπημένη ξένη το «Lost».

Οι «Πρωταγωνιστές» πήραν το βραβείο  «καλύτερης εκπομπής δημοσιογραφικής έρευνας», ενώ οι «Νέοι Φάκελοι» το «καλύτερη ενημερωτική εκπομπή».

Το δίδυμο Χαριτάτος -  Καραμέρος έδωσαν το βραβείο «συνόλου προβολής ξένων ταινιών», το οποίο πήρε το Star. Το αγαλματίδιο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του σταθμού Κάρολος Αλκαλάι, ο οποίος ευχαρίστησε για την βράβευση. «Επενδύουμε πάρα πολλά χρήματα στις ξένες ταινίες και τις διαλέγουμε με πολλή προσοχή», είπε ο κ. Αλκαλάι, προσθέτοντας πως το κανάλι θα συνεχίσει την προβολή ταινιών τέτοιου επιπέδου για πολλά χρόνια ακόμη. 

Τέλος, τιμητικό βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...