Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η Τζούλια "κατεβαίνει" στην πολιτική, επειδή άκουσε ότι...οργιάζουν οι κερδοσκόποι!

Ναι, αγαπητοί φίλοι της "Γνώμης", είναι αλήθεια. Η Τζούλια "κατεβαίνει" στην πολιτική, επειδή άκουσε ότι...οργιάζουν οι κερδοσκόποι!
Υπάρχουν, όμως, και πιο σημαντικά νέα...

1) Πάρτο κάτω: Κατεδαφίστηκε το Polo στη Σουβάλα. Διαβάστε τι πρόκειται να γίνει.

2) Ενα Κωσταλέξι δίπλα μας...Μάνα κλείδωσε την κόρη της με νοητικά προβλήματα στο σπίτι και την άφησε αβοήθητη για μέρες!

3) Κόμμωτήριο στη Χαλκίδα έμεινε απροειδοποίητα χωρίς νερό και οι πελάτισσες, όπως καλά φαντάζεστε, αποχώρησαν με τη βαφή στο κεφάλι!

4) Πυρκαγιά-δηλητήριο: Επί τρία μερόνυχτα μεγάλη πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ έκαιγε σκουπίδια και ό,τι άλλο είχαν ρίξει στο χώρο. Η οικολογική καταστροφή είναι φυσικά μεγάλη.

5) What's up priest? Ο Παπά-Νάνος από τον Οξύλιθο καθιερώνει ιντερνετική ενημέρωση των πιστών και αποδεικνύεται ο πιο Hi-tech παπάς!

6) Ο Ζεμπίλης δεσμεύτηκε μέσα σε ένα μήνα να γκρεμίσει όλες (μα όλες) τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες. Αντε να δούμε...

7) Τελικά ο 11χρονος Ανέστης Καρυστινός δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή, αλλά με μια συγκινητική κίνηση, οι γονείς του χάρισαν ζωή σε άλλα έξι άτομα. Διαβάστε για την απόφαση ανθρωπιάς που πήραν.

8) Περίεργη ιστορία: Ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ, Σταμάτης Τσάλλας, δάρθηκε δημόσια από αγνώστους. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Ο Σταύρος Φλώρος, ο Χάρης Θεοχάρης και ο Ντίνος Σπανός, τρία νέα παληκάρια, έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα και το πένθος είναι βαρύ στις οικογένειές τους. Εκτενές ρεπορτάζ για τις συνθήκες των δυστυχημάτων.

Τα νέα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Η "Γνώμη" τα καταγράφει από κοντά, γιατί η κρίση δεν μπορεί να χτυπήσει την αληθινή ενημέρωση. Τα λέμε στα περίπτερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...