Πέμπτη 22 Απριλίου 2010



Στο πλαίσιο των Βραβείων «NOVA Superleague 2010», ενός νέου θεσμού που καθιερώνει η nova προς τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα απονεμηθούν τιμητικοί τίτλοι στους καλύτερους ποδοσφαιριστές, που διακρίθηκαν για το ταλέντο και το ήθος τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, στο Ξενοδοχείο Hilton Athens και θα μεταδοθεί ζωντανά από το novasports1.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους παίκτες και των 16 ομάδων της Super League, εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, των ΠΑΕ, θεσμικών φορέων όπως η Superleague, η ΕΠΟ, ο ΠΣΑΤ, κλπ δημοσιογράφοι και πλήθος προσωπικοτήτων του χώρου.

Η nova, ως βασικός υποστηρικτής του ελληνικού πρωταθλήματος για την περίοδο 2009 -2012 και ως η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση που μας συντροφεύει σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα εδώ και 10 συναπτά έτη, θα βραβεύσει τον«πρώτο scorer» του φετινού πρωταθλήματος, τους 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν «την καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα», αλλά και τις κατηγορίες «καλύτερη δήλωση της χρονιάς», «fair play», «καλύτερη απόκρουση», «Most Valuable Player-MVP», «καλύτερος προπονητής» και «καλύτερο γκολ».

Οι νικητές της καλύτερης ομάδας προκύπτουν από την καλύτερη 11άδα που αναδεικνύει η εκπομπή Superleague Expertsτου καναλιού novasports1, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ενώ για τις επόμενες 3 κατηγορίες, οι νικητές θα αναδειχθούν μετά από ψηφοφορία πενταμελούς κριτικής επιτροπής. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους: Άκη Ζήκο(πρώην παίκτη-συνεργάτη nova), Γιώργο Δώνη (Προπονητή Ατρόμητου), Δημήτρη Ελευθερόπουλο (Τερματοφύλακα ΠΑΣ Γιάννινα, πρώην διεθνής), Βαγγέλη Μπραουδάκη (Παρουσιαστή Superleague Experts), Δημήτρη Κανελλάκη (Παρουσιαστή Superleague Experts).

Οι νικητές στις τρεις τελευταίες κατηγορίες (MVP, καλύτερος προπονητής και καλύτερο γκολ) θα αναδειχθούν μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων που διεξάγει η Superleague και ο ΠΣΑΠ και η οποία θα λήξει την Κυριακή 25 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Μείνετε συντονισμένοι στο novasports1 και στο www.nova.gr για να παρακολουθήσετε ζωντανά την Κυριακή 25 Απριλίου στις 20:00 τη μετάδοση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...