Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Νέο μέτωπο Αναστασιάδη - Τερζόπουλου...

Νέο μέτωπο στον εκδοτικό χώρο άνοιξε ο Θέμος Αναστασιάδης και στο στόχαστρο του μπήκε ο Άρης Τερζόπουλος, που 'έπιασε την μπάλα και την πετά πολύ δυνατά.

Σε επιστολή του προς τον Θέμο αναφέρει και τα εξής:

"Μη αγαπητέ Θέμο λοιπόν, αν θέλεις να δημοσιεύσεις αυτό το κείμενο στην εφημερίδα σου κάντο, αλλιώς δεν χάθηκε ο κόσμος. Δεν έχεις λόγο να ασχολείσαι μαζί μου, ούτε με καλό, ούτε με κακό τρόπο. Έχεις ήδη πολλούς εχθρούς, χωρίς λόγο, πράγμα που το διάλεξες- και όχι και τόσο έξυπνο- και το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή να σε στείλουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Δεν χρειάζεσαι άλλον έναν. Εξ άλλου δεν θα έχει και θέμα να ασχοληθεί".

Το "τροκτικό" έχει τίτλο "Εκβιασμός και απειλή του Άρη Τερζόπουλου στον Θέμο Αναστασιάδη;"  και αναφέρει ακόμη: "Ξέρει να χρησιμοποιεί την γλώσσα καλύτερα από τον καθένα. Όμως όταν γράφει ότι με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα σε καθαρίσουν, αυτό είναι ξεκάθαρη απειλή, και δεν χρειάζεται να είσαι γλωσσολόγος για να το καταλάβεις. Ο εκδότης Άρης Τερζόπουλος, σε μια επιστολή του, αναφέρει για τον Θέμο, πως "κάποια στιγμή θα σε στείλουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο". Μήπως ο ένας είναι η απόλυση και ο άλλος ποιος είναι; Μήπως να τον...καθαρίσουν; Είναι έκδοτης και ξέρει να γράφει χωρίς να αφήνει αιχμές. Δεν είναι τυχαίο".


Έτσι μετά τις ατέλειωτες κόντρες με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον Μπόμπολα κ.α ο Θέμος τα βάζει τώρα και με τον Άρη Τερζόπουλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...