Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ FMVOICE.GR


Μία νέα εκπομπή, με θέματα που αφορούν τις εξελίξεις στο Χρηματιστήριο και τις απόψεις των χρηματιστηριακών εταιρειών προστίθεται στο πρόγραμμα τηςιστοσελίδας www.fmvoice.gr του πρώτου (και μοναδικού) στην Ελλάδα ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού αποκλειστικά μέσω Internet, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).


Από την Τετάρτη 5 Μαΐου 2010 και κάθε Τετάρτη στις 2:00 μ.μ. μεταδίδεται η εκπομπή “Stock  Voice” την οποία επιμελείται και παρουσιάζει o γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος Νίκος Σακελαρίου.

Στην εκπομπή θα αναλύονται οι εξελίξεις και οι τάσεις στην κεφαλαιαγορά, με τη ματιά των χρηματιστηριακών εταιρειών, εκπρόσωποι των οποίων θα καταθέτουν την άποψή τους και την εμπειρία τους σχετικά με την πορεία του Χρηματιστηρίου.

Η εκπομπή “Stock  Voice” θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη από τις 2:00 μ.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Σχεδόν τρία χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της www.fmvoice.grτο ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ιστοσελίδας εμπλουτίζεται και εκτείνεται πλέον στη ζώνη από τις 2:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ., από Δευτέρα έως και Παρασκευή, με εκπομπές που απευθύνονται σε όλο και μεγαλύτερο κοινό.

Ήδη, η ιστοσελίδα καταγράφει 150.000 επισκέψεις και πάνω από 35.000 ακροατές το μήνα. Σύντομα το ραδιοφωνικό πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με νέες εκπομπές, ενισχύοντας τον ενημερωτικό και χρηστικό χαρακτήρα του πρωτοποριακού μέσου ενημέρωσης, όπως η www.fmvoice.gr, συμβάλλοντας ακόμη πιο ολοκληρωμένα στην ενημέρωση των ακροατών του προγράμματος και των “επισκεπτών” της ιστοσελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...