Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η Connective WGSE αναλαμβάνει την επικοινωνία του Ομίλου Εταιρειών Axeon

Την ανάδειξη της εταιρικής ταυτότητας του Όμιλου Εταιρειών Axeon μέσα από στοχευμένες ενέργειες επικοινωνίας, ανέλαβε η Connective WGSE. Συγκεκριμένα η συνεργασία αφορά στο σύνολο της επικοινωνίας του Ομίλου Axeon αξιοποιώντας κύριες ενέργειες δημοσίων σχέσεων, από το σχεδιασμό της επικοινωνιακής στρατηγικής, υπηρεσίες Γραφείου Τύπου και Σχέσεων με τα Μ.Μ.Ε., ως την αξιοποίηση βασικών εργαλείων marketing και επικοινωνίας για B2B ενέργειες.

Ο Όμιλος Εταιρειών Axeon δραστηριοποιείται σφαιρικά στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και περιλαμβάνει τις εταιρείες, AXEON FINANCIAL SERVICES, η οποία καλύπτει υπηρεσίες χρηματοδοτήσεων και επιδοτήσεων, την AXEON INSURANCE BROKERS,  εξειδικευμένη στις μελέτες ασφαλιστικού σχεδιασμού, και την AXEON INVESTMENT ADVISORS που ασχολείται με τον επενδυτικό σχεδιασμό, προσφέροντας στον πελάτη συνολικές λύσεις για την εξυπηρέτηση των οικονομικών του αναγκών και την επίτευξη των στόχων ζωής του.
 

Έχοντας στην κυριότητα του γραφεία σε Αθήνα  και Θεσσαλονίκη, αλλά και μέσω ενός δικτύου 250 Συνεργατών που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα , ο Όμιλος έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση του τα τελευταία 4 χρόνια, προσφέροντας λύσεις σε περισσότερους από 6.500 πελάτες σε όλη την Ελλάδα. 

Οι λύσεις που προσφέρει o Όμιλος Εταιρειών Axeon, είναι λύσεις ολοκληρωμένου Financial Planning, συνδυάζοντας οικονομικές υπηρεσίες και προϊόντα για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνολικών αναγκών του πελάτη, είτε αυτές αφορούν χρηματοδοτήσεις, είτε ασφάλειες, είτε επενδύσεις ακολουθώντας μια δυναμική και διαδραστική διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...