Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

1 ώρα με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα


Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα εκπέμπουν κάθε δεύτερη Κυριακή, 11 με 12 στη συχνότητα του ΦΙΛΙΑ 665 AM με την εκπομπή «1 ώρα με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα». Η εκπομπή θα είναι κοντά στους ακροατές κάθε 15μερο με νέα από τις αποστολές εντός και εκτός συνόρων, συνεντεύξεις, ιατρικά θέματα, ατζέντα εκδηλώσεων και ανοιχτή επικοινωνία με το κοινό.
Οι ΓΧΣ, ως διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση με δράση σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, ανοίγουν ένα κανάλι επικοινωνίας με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον κοινό, τις μεταναστευτικές κοινότητες από 121 χώρες, καθώς και την Ελληνική ομογένεια σε Ευρώπη και Αμερική. Στόχος της συνεργασίας, που επανέρχεται μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο παρελθόν, είναι η ενίσχυση μιας ενημέρωσης χωρίς σύνορα γύρω από θέματα διεθνούς ανθρωπιστικής δράσης και μετάδοσης νέων από τις χώρες προέλευσης πολλών ακροατών σύμφωνα με το προφίλ του σταθμού.
Ο ΦΙΛΙΑ, το ξενόγλωσσο πρόγραμμα της κρατικής ραδιοφωνίας, εκπέμπει πλέον σε 13 γλώσσες αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, αραβικά, ισπανικά, ρώσικα, ρουμάνικα, τούρκικα, σερβοκροάτικα, βουλγαρικά, αλβανικά, και πολωνικά μεταδίδοντας ελληνικά και ξένα δελτία ειδήσεων, καθώς και ενημερωτικές εκπομπές ειδησεογραφικού περιεχομένου σε συνεργασία και με μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα και διεθνή μέσα, όπως το BBC World Service, το RFI, τη DW, καθώς και με το ραδιόφωνο του ΟΗΕ. Επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά, ανθρωπιστικά ζητήματα δίνει φωνή σε ΜΚΟ για την ανάδειξη σημαντικών διεθνών θεμάτων που συχνά αποσιωπούνται ή μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε μια ενημέρωση χωρίς σύνορα!
Μπορείτε να ακούσετε ζωντανά την εκπομπή πατώντας εδώ:http://bit.ly/9Stf12
Με την υποστήριξη του ΦΙΛΙΑ 665 ΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...