Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο μηνιαίο free press Move It!

Κυκλοφόρησε το νέο μηνιαίο free press Move It! που έρχεται να καλύψει ένα κενό στην ενημέρωση όσον αφορά τον χώρο του κινηματογράφου (και φυσικά του home cinema), καθώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ανάλογη περιοδική έκδοση στην Ελλάδα."Ξεκινάμε με φρέσκια προσέγγιση και πλούσιο υλικό και με το βλέμμα στην αγορά από την οποία λείπει μια επαρκής περιοδική έκδοση για το σινεμά. Σκοπός μας είναι να καλύψουμε αυτό το κενό και να υπηρετήσουμε την τέχνη που αγαπάμε" λένε οι δημιουργοί του.

Το τιράζ του όσον αφορά στα δύο καλοκαιρινά τεύχη (10 ή 15 Ιουνίου και Ιουλίου) θα πάει μέχρι 10.000 τεύχη,  ενώ το τρίτο τεύχος (που θα κυκλοφορήσει 10 Σεπτεμβρίου) φιλοδοξούν να φτάσει τα 15.000 τεύχη.

Θα είναι μεγέθους 
Α4 (Nitro, Max κλπ...), 68 σελίδες έγχρωμες, ενώ ετοιμάζεται και το site που θα το συνοδεύει (www.moveitmag.gr).


Οσον αφορά στην βασική συντακτική ομάδα, την απαρτίζουν φρέσκες φωνές του εγχώριου κινηματογραφικού ρεπορτάζ, όπως οι κ.κ. Κίτσος (Let's Go - Sport-fm.gr), Kωνσταντέλλης (Myfilm.gr, Playboy), Πουλάκος (Απογευματινή), Κουρμουλής (Επενδυτής), αλλά και έκτακτες συνεργασίες με δημοσιογράφους όπως οι κ.κ. Παπασημακόπουλος (Soul, Athens Voice), Καραγιάννης (Men24.gr, NET), Bόγλης (Velvet, Ozon), Τσαπακίδης (Ηighlights), Kατσαρά (Mixtape.gr), Οροκλού (διοργανώτρια του cult festival), αλλά και ονόματα-έκπληξη.

Η διανομή του είναι εξαιρετικά στοχευμένη (δεν θέλουν ούτε τεύχος να πάει... χαμένο!!!):
Φυσικά στους κινηματογράφους, multiplex και απλούς (στα καλοκαιρινά τεύχη προτεραιότητα πέρνουν οι θερινοί) και σε πολύ συγκεκριμένα cafe-bars, αλλά και συναυλιακούς χώρους.

Το εξώφυλλό μας θα επιμελείται κάθε μήνα διαφορετικός κομίστας, ο οποίος θα απεικονίζει την ταινία του μήνα με μορφή κόμικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...