Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Τέλος για το talk show του Larry King

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN από το φθινόπωρο, μετά την απόφαση του διάσημου δημοσιογράφου Larry King να σταματήσει την εκπομπή του. Το Larry King SHOW κλείνει έπειτα από 25 χρόνια και έχοντας φιλοξενήσει 40.000 προσκεκλημένους.

Ο δημοσιογράφος δικαιολόγησε την απόφασή του, λέγοντας πως ήρθε η ώρα να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, όμως την ίδια ώρα πολλοί υποστηρίζουν ότι η εκπομπή σταματά λόγω και της χαμηλής τηλεθέασης.

Πρόκειται για τη μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή, στις ΗΠΑ, με τον ίδιο παρουσιαστή, γεγονός που ενέταξε πρόσφατα το σόου στο Βιβλίο Γκίνες.

Ο Larry King έχει φιλοξενήσει στο στούντιό του περί τους 40.000 καλεσμένους και έχει πάρει συνέντευξη απ' όλους τους προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών, αρχής γενομένης από τον Τζέραλντ Φορντ.

«Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο, ανυπομονώ για το μέλλον και το τι μου επιφυλάσσει. Αλλά προς το παρόν ήρθε η ώρα να κρεμάσω τις τιράντες μου» δήλωσε, σύμφωνα με το BBC, ο 76χρονος δημοσιογράφος.

Ο ίδιος υποστήριξε πως στόχος του είναι να διαθέσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του, αλλά ότι θα παραμείνει στην οικογένεια του CNN, παρουσιάζοντας ειδικές εκπομπές, στη διάρκεια σημαντικών εθνικών ή διεθνών γεγονότων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...