Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤ1 - Έκτακτη σύσκεψη μετά την πολύωρη διακοπή - "Πέφτουν κεφάλια"

"Μαύρο" έπεσε στον ANT-1την ώρα που μεταδιδόταν ο"Σουλεϊμαν" που διακόπηκε βίαια. Λίγο αργότερα επανήλθε και μπήκε , για λίγα λεπτά σε επανάληψη το 1ο επεισόδιο της σειράς SON, χωρίς ήχο.

Η νέα διακοπή έγινε λίγα λεπτά μετά την έναρξη της βωβής προβολής που σημειωτέον γινόταν χωρίς το σήμα του ΑΝΤ1 πάνω αριστερά.


Το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα ανάγκασε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να ματαιώσουν, στη συνέχεια, τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Όλα μπάχαλο», που ήταν προγραμματισμένο να μεταδοθούν το βράδυ της Τρίτης (29/1).

Λίγο πριν τις 10 στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αρχικά έπεσε “μαύρο” εξαιτίας του βραχυκυκλώματος που διέκοψε την τροφοδοσία ρεύματος. Οι τεχνικοί του σταθμού έσπευσαν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Το σήμα επανήλθε μετά από περίπου 15 λεπτά, αλλά παρά τις προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθούν τα ζητήματα που προέκυψαν στον κεντρικό server ώστε να μπορούν να “φορτωθούν” και να βγουν στον “αέρα” οι εκπομπές.


Το σήμα επανήλθε στις 12.10 μετά τα μεσάνυχτα και άρχισε η μετάδοση   ταινίας .

Σε μια πρώτη ανακοίνωση του σταθμού, γίνεται λόγος για “πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που αφορά στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος”. Ο ΑΝΤ1 “ζητά συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό”, επισημαίνοντας ότι “σύσσωμο το τεχνικό τμήμα μας εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης”.
 
 Έκτακτη σύσκεψη

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr αυτή την ώρα στελέχη της διοίκησης του ΑΝΤ1 και υπάλληλοι τόσο της τεχνικής διεύθυνσης, του προγράμματος και του γραφείου τύπου, έλαβαν εντολή να σπεύσουν στο Μαρούσι, στα κεντρικά γραφεία του σταθμού, για να συζητήσουν, σε έκτακτη σύσκεψη, τι συνέβη και  υπήρξε τόσο μεγάλη διακοπή στην εκπομπή σήματος.

Στο παρελθόν, τα τεχνικά προβλήματα είχαν προκαλέσει αλλαγές σε διοικητικούς τομείς και η σύσκεψη χαρακτηρίζεται κρίσιμη αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε από πτώση της τάσης του ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...