Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Διαγωνισμός για τη δορυφορική μετάδοση της ΕΡΤ


Νέα συζήτηση για το διαγωνισμό της δορυφορικής μετάδοσης της ΕΡΤ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή υπ’ αριθμ. 1073 συνεδρίασή του, ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:

1. Εξέτασε το θέμα της λήξης των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, καθώς και τις επιπτώσεις στη λειτουργία της εταιρείας.

2. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα της πρόσβασης πολιτών στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Επισημαίνεται ότι τα προβλήματα που υπάρχουν αφορούν στην εν γένει λειτουργία του συστήματος σε όλους τους φορείου του Δημοσίου και όχι μόνο στην ΕΡΤ.

3. Καθόρισε τις αρμοδιότητες του Ειδικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Μαζάνη. Ορίζεται ως Ειδικός Σύμβουλος Ραδιοφωνίας, με αποκλειστικό αντικείμενο της απασχόλησής του τις ραδιοφωνικές ψυχαγωγικές εκπομπές.

4. Ενέκρινε τη διευθέτηση χρέους και ενοικίου του κυλικείου στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Κατεχάκη.

5. Ενέκρινε την χορήγηση άδειας παράλληλης απασχόλησης σε υπάλληλο της ΕΡΤ.

6. Ενέκρινε  την καταβολή ποσού σε υπάλληλο που τέθηκε σε εργασιακή εφεδρεία ως αποζημίωσης για οφειλόμενη κανονική άδεια και οφειλόμενα ρεπό.

7. Απεδέχθη τις δωρεές προς το Μουσείο Αρχείο της ΕΡΤ της κυρίας Κατερίνας Λινάκη και των κ.κ.  Ανδρέα Ζαχαράτου, Δημήτρη Γλέζου, Μάνου Ντινούλη, Παναγιώτη Κούσουλα και Εμμανουήλ Ζωγραφάκη. Με επιστολές του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Νίκος Σίμος, εκφράζει τις ευχαριστίες της ΕΡΤ προς τους δωρητές.

8. Συζήτησε το θέμα της διενέργειας διεθνούς διαγωνισμού για τη διανομή και εκμετάλλευση των τριών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων παγκοσμίως (πλην Ευρώπης). Αποφάσεις θα ληφθούν σε προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...