Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Καβγάς Σταμάτη Μαλέλη - Γιάννη Λοβέρδου για την Μαρία Σταματέρη

Άγριος καβγάς ξέσπασε στο δημοσιογραφικό χώρο με αφορμή μια λανθασμένη πληροφορία περί πρεμιέρας εκπομπής της Μαρίας Σταματέρη στην κρατική τηλεόραση. Μια ανάρτηση του Γιάννη Λοβέρδου στο Facebook προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σταμάτη Μαλέλλη, αλλά και της ίδιας της παρουσιάστριας η οποία, μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί ακόμη και νομικά εναντίον του κ. Λοβέρδου.

Ο Γιάννης Λοβέρδος σε ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για ρουσφετολογική πρόσληψη της Μαρίας Σταματέρη στην κρατική τηλεόραση, αναφέροντας, παράλληλα, πως ο ελληνικός λαός πληρώνει και άλλες πρώην συζύγους που επίσης έχουν εκπομπή στην κρατική.

«Σήμερα ξεκινά εκπομπή στη ΝΕΤ κι η Μαρία Σταματερη, πρώην σύζυγος του φίλου μου του Μαλέλη. Στη ΝΕΤ συνεχίζει κι η Ελένη Κατρίτση, πρώην σύζυγος του Χατζηνικολάου ενώ συνεχίζεται κι η άθλια εκπομπή της κόρης Σαλαγκούδη με τεράστιο κόστος και μηδενική τηλεθέαση. Το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στη χρεοκοπημένη ΕΡΤ κι η ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά που περικόπτει οριζόντια μισθούς και συντάξεις για το αίσχος αυτό είναι τεράστια», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

Ο Σταμάτης Μαλέλης απάντησε στο σχόλιο του δημοσιογράφου, εξηγώντας του ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. «Είναι αθλιότητα το θέμα της πρώην γυναίκας μου είναι ανύπαρκτο. Απαιτώ απο κάθε έντιμο συνομιλητή συγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά και απαίτησε τη συγνώμη του συναδέλφου του δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Λοβέρδος όντως, επανόρθωσε, ξανά μέσω Facebook, μέσω της οποίας ζήτησε και συγνώμη: «Φαίνεται ότι έκανα λάθος διότι παρασύρθηκα από τα προγράμματα που λανθασμένα δημοσίευσαν ότι αρχίζει εκπομπή στη ΝΕΤ η Μαρία Σταματερη πρώην σύζυγος του Σταμάτη Μαλέλη. Παραδέχομαι το λάθος μου στην συγκεκριμένη περίπτωση και τους ζητώ συγγνώμη. Αλλα αυτο δεν αναιρεί την ουσία τις απαράδεκτες αιτίες και ρουσφετολογικές προσλήψεις στην ΕΡΤ που αποτελούν αίσχος για την κυβέρνηση».

Για την ιστορία αυτή μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή του Star και η Μαρία Σταματέρη, η οποία, μάλιστα, ξέσπασε σε κλάμματα, τονίζοντας ότι δεν δέχεται τη συγνώμη του κ. Λοβέρδου.

Οπως ανέφερε η κυρία Σταματέρη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Λοβέρδο για το θέμα που δημιουργήθηκε. Ομως, κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους επικοινωνίας και σύμφωνα με την κυρία Σταματέρη ο συνάδελφός της όχι απλά δεν της ζήτησε συγνώμη αλλά της είπε «θα γράφω ότι γουστάρω».

«Είναι κατάντια από συναδέλφους που είναι χρόνια στον χώρο χωρίς να τσεκάρουν οτιδήποτε να θίγουν επαγγελματικές και προσωπικές συνειδήσεις. Δε χρειάζεται να πω ότι 25 χρόνια στον χώρο είμαι μέλος της ένωσης συντακτών και έχω ξεκινήσει να δουλεύω από φοιτήτρια στα ΜΜΕ. Κατά καιρούς συνάδελφοι χρησιμοποιούν τη λέξη η πρώην σύζυγος η οποία βρίσκεται στον χώρο κτλ... Αυτό (τον ρατσιστικό χαρακτηρισμό) όταν τον ακούω από κάποιους που δεν ξέρουν δεν με ενοχλεί» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σταματέρη και πρόσθεσε:

«Πήρα τον κύριο Λοβέρδο και του είπα ότι πρέπει να μου ζητήσεις συγγνώμη. Η απάντηση του ήταν ότι γουστάρω θα γράφω, οπότε σκέφτηκα να του κάνω αγωγή. Μέχρι εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...