Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

O Γεωργουσόπουλος από τα ΝΕΑ στο νέο Φεστιβάλ Επιδαύρου

Αποκαλύψεις κρύβει η συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα σήμερα, αφού ανακοινώνει τη δημιουργία διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος – με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου να παραμένει ακέφαλο και ανενεργό.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ.Τζαβάρα στην Καθημερινή, σήμερα «μέρος από τον συμβολισμό της Επιδαύρου θα τον αξιοποιήσω κάνοντας ένα Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος. Έχω ενημερώσει σχετικά και τον πρωθυπουργό. Είμαι σε συμφωνία με τον κ. Κ.Γεωργουσόπουλο και τις επόμενες ημέρες θα καλέσω όσους έχουν σκηνοθετήσει στην Επίδαυρο να πουν τις θέσεις τους ώστε να προχωρήσουν σ ένα λαμπρό και ακτινοβόλο φεστιβάλ σε οικουμενική κλίμακα.»

Οσον αφορά στην τύχη του Φεστιβάλ Αθηνών που 4 μήνες πριν την έναρξη παραμένει παροπλισμένο κάνει μια ευθεία δήλωση: «Δεν έχω καμία διάθεση να εμφανιστώ ως δήμιος του Ελληνικού Φεστιβάλ. Τον λόγο έχει η ΔΗΜΑΡ». Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida σύντομα θα υπάρξει ανακοιίνωση της ΔΗΜΑΡ για το θέμα.Τονίζει επίσης πως δεν θα ανανεωθεί η θητεία του Γιάννη Χουβαρδά στο Εθνικό Θέατρο επειδή ο ίδιος ο διευθυντής δεν επιθυμεί να συνεχίσει και ότι βρίσκεται σε αναζήτηση νέων ονομάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...