Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ! Δημοσιογράφος και εκδότης βρέθηκε νεκρός περιτριγυρισμένος από τα σκυλιά του

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, περιτριγυρισμένος από τα 11 σκυλιά του.

Όσοι είδαν τη σκηνή με τα σκυλιά να ουρλιάζουν γύρω από το πτώμα δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα. Ένα άσπρο σκυλί στεκόταν από πάνω και κοιτούσε τους αστυνομικούς ακίνητο. Δεν υπήρχε περίπτωση να κουνηθεί από εκεί!

Μια συγκλονιστική αλλά και τραγική ιστορία διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες στα Μέγαρα. Η σορός δημοσιογράφου, ο οποίος ξεψύχησε λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου, ακόμη δεν έχει ταφεί και παραμένει... στα αζήτητα σε γραφείο τελετών του Πειραιά.

Άταφος και χωρίς να τον έχει αναζητήσει κανείς παραμένει από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο 69χρονος φιλόζωος δημοσιογράφος του οποίου η ιστορία έχει συγκλονίσει την πόλη των Μεγάρων. Αυτό αποκαλύπτει η εθελόντρια της «Μ.Κ.Ο. SAVE-Φιλοζωική Κίνηση Μεγάρων», η οποία βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του φιλόζωου προκειμένου να βοηθήσει το έργο των αστυνομικών Αρχών. «Ο κύριος Θανάσης» τονίζει στη «News» βουρκωμένη η εθελόντρια, «παραμένει στα αζήτητα. Βρίσκεται στο ψυγείο ενός γραφείου τελετών του Πειραιά. Δυστυχώς κανένας δεν τον αναζήτησε και κανείς δεν φρόντισε να ταφεί το άψυχο σώμα αυτού του σπουδαίου φιλόζωου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...