Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η Amadeus Hellas λανσάρει το microsite της Content Inn

Η Amadeus Hellas, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής αγοράς στην Ελλάδα, παρουσιάζει την ιστοσελίδα της πλατφόρμας Content Inn by Amadeus. Η πλατφόρμα Content Inn by Amadeus συνιστά ένα νέο κομμάτι της Amadeus Hellas, που προσφέρει μοναδικό και εύκολο στην χρήση περιβάλλον για κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.
 
Η ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει πλήρη ενημέρωση σε όλους όσους ενδιαφέρονται για μια ολοκληρωμένη λύση ξενοδοχειακού περιεχομένου.  
 
Μέσα από την πλοήγηση στην ιστοσελίδα της Content Inn by Amadeus ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει τις επιλογές που προσφέρει η πρωτοποριακή πλατφόρμα όπως οι καλύτερες διαθέσιμες τιμές μέσα από 24 πηγές περιεχομένου, η παρουσίαση πολλαπλών αποτελεσμάτων σε μία μόνο οθόνη και η ενσωμάτωση της λύσης στην ιστοσελίδα της εκάστοτε εταιρείας.  
 
Επίσης, στην ιστοσελίδα  η εταιρεία δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό, όπου ένας τυχερός θα κερδίσει μια διήμερη διανυκτέρευση σε έναν Ευρωπαϊκό προορισμό.

Η Γενική Διευθύντρια της Amadeus Hellas, κ. Εύα Καραμάνου δήλωσε: “Η παρουσίαση του microsite της Content Inn by Amadeus αποτελεί το επόμενο βήμα στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο στους πελάτες και συνεργάτες μας. Η ιστοσελίδα αυτή θα είναι ο δίαυλος άμεσης επικοινωνίας μας με το σύνολο των συνεργατών  μας, ώστε να μπορέσουμε να παρέχουμε γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά αξιόπιστη ενημέρωση.”
 
Η Content Inn by Amadeus είναι μια λύση που δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα από 120.000 ξενοδοχεία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, μέσω συνεργασίας της Amadeus με διεθνείς προμηθευτές ξενοδοχείων. Επίσης, προσφέρει της δυνατότητα μεταφοράς στοιχείων αεροπορικής κράτησης από το κεντρικό σύστημα της Amadeus, ώστε να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης των κρατήσεων, πρόσβαση σε πληθώρα ξενοδοχείων, σε περισσότερες από 240 χώρες, δυνατότητα πραγματοποίησης ομαδικών κρατήσεων, απευθείας πρόσβαση σε μεγάλες αλυσίδες όπως οι Best Western, Fairmont, Intercontinental, Hilton και Hyatt, σύγκριση τιμών των διαφόρων προμηθευτών και προβολή της καλύτερης διαθέσιμης τιμής.
 
Επισκεφτείτε τώρα και εσείς το microsite της Content Inn στο www.amadeus.com/ineed/gr?&PRESS=3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...