Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Απολυμένοι της ΕΡΤ: Ακόμη δεν έχουν καταβληθεί τα χρήματα που δικαιούμαστε

Tην καταγγελία πως ακόμη δεν έχουν λάβει τα χρήματα που δικαιούνται έκαναν οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μιλώντας για «προδήλως παράνομη πρακτική, η οποία επισφραγίζει την ακυρότητα των ομαδικών απολύσεων».

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν πως «ο διαχειριστής των παράνομων και άκυρων απολύσεων, κ. Μάναλης, ούτε στην καταβολή των χρημάτων, που δικαιούνται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, έχει φροντίσει να έχει τουλάχιστον την επίφαση νομιμότητας».

Αναφέρουν ότι έως και σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, δεν έχουν καταβληθεί τα χρήματα των εργαζόμενων της ΕΡΤ, «που για την κυβέρνηση θεωρούνται απολυμένοι από τη νύχτα "του μαύρου"» και υποστηρίζουν πως αυτό «δείχνει και το μέγεθος του εκβιασμού, που επιχειρεί η κυβέρνηση σε βάρος των εργαζομένων, που συνεχίζουν να αγωνίζονται και να διασφαλίζουν την αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση του ελληνικού λαού, όπως δηλαδή αξίζει σε έναν πραγματικό (και όχι δήθεν) φορέα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

Τέλος, επανέλαβαν την απόφασή τους που είχαν ανακοινώσει νωρίτερα, να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη μετάδοση της Ευρωπαϊκής Προεδρίας της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...